Винахідлива жінка організувала аптеку на колесах. Продавала у селах ліки з автівки

Винахідлива жінка організувала аптеку на колесах. Продавала у селах ліки з автівки

Аптеку на колесах організувала провізор зі Збаразького району. Жінка вирішила покращити збут медикаментів за рахунок сільського населення.

- Провізор найняла водія з автомобілем марки “ВАЗ-21099″ та їздила населеними пунктами, повідомив Михайло Димида, керівник підрозділу протидії наркозлочинності УКП ГУНП в Тернопільській області. - Ліки продавала з автомобіля на ринках сіл. Прилавком слугував багажник авто. Клієнтами “бізнес-жінки” були, як правило, люди похилого віку.

Про заборонену торгівлю медикаментами правоохоронцям повідомили мешканці Лановецького району. На місце несанкціонованого продажу одразу виїхали працівники підрозділу протидії наркозлочинності ГУНП. При перевірці транспорту оперативники виявили більше півтори тисячі найменувань ліків на суму понад двісті тисяч гривень.
В асортименті провізора-порушника були різноманітні препарати – таблетки, медикаменти у ампулах, сиропи та інші. Провізор зізнається, що в такий спосіб вона вирішила покращити торгівлю в аптеці. Ліки вантажила насипом у багажник і возила населеними пунктами. Торгівлю розгортала там, де відсутні ФАПи та аптеки. За день встигала об’їхати три-чотири села. Жінка переконує правоохоронців, що не знала про те, що така торгівля заборонена законом.

Уже при перевірці товару поліцейські з’ясували, що відсотків 10 її товару було протермінована, а близько 20% має ознаки фальсифікату. Вилучене оперативники направили на аналіз в державну службу України з лікарських засобів та контролю за наркотиками.

Відео дня

Михайло Димида звертається до мешканців Тернопільської області не купувати ліків з рук та у місцях, непристосованих для реалізації таких товарів. Пам’ятайте, що будь-які медикаменти повинні зберігатися у відповідних умовах, з дотриманим температурним режимом, вологістю та санітарними нормами. Ліки, куплені не в аптеці, можуть призвести до летальних випадків.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Наталя Одлижук (Мазур)

    Тепер там ліки буде продавати не менш підприємливий фельдшер,який буде брати їх під реалізацію в таких же підприємливих власників Лановецьких аптек,і вже точно з дотриманням всіх санітарних правил і температурних режимів,везтиме їх в сумці автобусом і реалізовувати в спеціально пристосованому  ФАПі.Це капіталізм ,друзі,або ти,або тебе-виживають впливовіші .І не тіштесь думкою ,що тут справді хтось думав про безпеку людей-гірко коли читаєш подібні статті.
  • Петро Білецький

    Аптеки провірте, там все фальсифікат.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up