Винуватця смертельної ДТП на Тернопільщині засуджено до 9 років позбавлення волі

Винуватця смертельної ДТП на Тернопільщині засуджено до 9 років позбавлення волі

Водія, який спричинив смертельну ДТП на Тернопільщині у стані алкогольного сп'яніння, засуджено до 9 років за ґратами. Вирок суду вступив у законну силу.

До 9 років позбавлення волі засуджено жителя Львівщини за порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинили смерть потерпілого (ч. 3 ст. 286-1 КК України).

Про це повідомили в пресслужбі прокуратури Тернопільської області.

Прокурор довів у суді, що 22 травня 2022 року житель Львівської області керуючи у стані алкогольного сп’яніння технічно несправним атомобілем ВАЗ-2109, не впорався з керуванням і авто перекинулось.

Відео дня

Аварія трапилась між селами Новики та Іванчани Збаразької громади. Внаслідок ДТП пасажир автомобіля «ВАЗ 2109» помер від отриманих травм на місці автопригоди.

Ухвалою Тернопільського апеляційного суду апеляційні скарги обвинуваченого та його захисника залишено без задоволення, вирок суду першої інстанції — без змін.

Вирок суду вступив у законну силу.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» розповідали подробиці цієї аварії на Збаражчині. У водія в крові тоді  виявили 2, 42 проміле алкоголю.

 

Читайте також:

За ДТП напідпитку, в якій загинув товариш, дали більше, ніж відсидів за вбивство

Суд постановив конфіскувати телефон, з якого 60-річна жінка поширювала проросійські матеріали

У суді продовжується битва за крісло ректора педуніверситету

Інструктора ТЦК з Тернополя судитимуть за хабар

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up