«Вітя, синочку, золото, ходи додому!» – мати благає сина повернутись і молить Бога, щоб той був живим

«Вітя, синочку, золото, ходи додому!» – мати благає сина повернутись і молить Бога, щоб той був живим
  • Триває 11 доба, як зник 15-річний Віктор Грубях. Пошуки не припиняють, хоча вже обстежили Козівський і всі сусідні райони.
  • Якщо хтось з якихось причин вивіз хлопця за межі села і десь утримує – мати благає повернути дитину та запевняє, що віддасть все.

Дев’ятикласника Золотослобідської школи, 15-річного Віктора Груб'яка шукають уже одинадцяту добу поспіль. Наразі - ані сліду. 

До пошуків долучились рятувальники, військові, поліцейські, місцева Самооборона, мешканці та однокласники з батьками. Сотні людей щодня виходять та крок за кроком, метр за метром перевіряють буквально все – від полів, посадок, ставків – до закинутих будівель. Подекуди обшукали вже двічі-тричі – пройшли крок у крок сотні кілометрів – поки безрезультатно.

«Синочку, благаю, повернись»

Мати хлопця, Оксана Груб'як, переконана, що її син живий. Жінка запевняє, - материнське серце не відчуває, що його нема на цьому світі.

Відео дня

Може, не дійшли до того місця, де він перебуває, може, його утримують із певних причин, але вірить і надіється, що Вітя – живий. Для неї кожні день і ніч – з цих 11 жахливих діб, минають, як рік. І щохвилини вона просить Бога, аби повернув їй дитину.

- Вітя, синочку, ходи, дитину додому, ходи, моє найдорожче сонечко, я тебе дуже прошу, моя ж ти дитино золота, - жінка ридає в слухавку і не може стриматись, але сподівається, що Віктор живий і прочитає ці слова. – Як ти чуєш, бачиш нас, - повернись! Ми дуже на тебе чекаємо. Ми дуже скучили. І нам немає життя без тебе… У страшному пеклі ми зараз живемо…

"Хто утримує - я віддам все, останнє..."

І мати, і сестра щохвилини моляться Богу, аби допоміг знайти дитину. Шукають малого зранку до пізньої ночі.

- Якщо хтось утримує мою дитину, чи вивіз кудись, я благаю, поверніть сина, хоча б дайте знати, натякніть, де він може бути, - мати не стримує сліз. - Прошу, дуже прошу – відпустіть, якщо вам щось треба, віддам все, віддам останнє. Тільки віддайте нам нашу дитину.

Звертається пані Оксана і до всіх, хто бодай щось знає про місце перебування Віктора. Або будь-яку інформацію, яка допоможе у пошуках школяра, – повідомляти у поліцію, або їй, якщо з певних причин повідомлення на 102 неможливе. Цінним може бути будь-яке слово.

- Люди добрі, хто що знає, скажіть, будь ласка, де моя дитина, я благаю вас і на коліна стаю перед вами – допоможіть розшукати, - звертається до усіх пані Оксана. – Кожне слово, кожна інформація може допомогти. Ви ж розумієте, що це моя надія… Що це – наше життя.

Другого грудня пошуки Віктора продовжуються. У цьому запевнила як мати хлопця, з посиланням на слова поліцейських, так і сільський голова  Золотої слободи  Ігор Мидло.

  • Немає, ніде немає, вже обшукали Козівський і всі сусідні райони, навіть дальні, - каже Ігор Мидло. – В нашому та сусідніх селах метр за метром обійшли вже двічі, або й тричі все. Поліція не припиняє пошуки.

Пошуки не припиняють, запевнив начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета.

- Уже обстежена величезна територія – радіус від села приблизно 20 км, - каже Сергій Крета. – Шукають всі. Знову на Козівщину виїхали поліцейські, повертаються до певного квадрату, де найбільша ймовірність перебування неповнолітнього. Звертаємось ще раз до всіх – хто має будь-яку інформацію – телефонуйте 102.    

Люди у селі сподіваються, що дитина таки знайдеться. Проте, кажуть, надія тане з кожною хвилиною. Переконана і навіть не допускає іншого варіанту, ніж хлопчика знайдуть, лише його мама…

Довідка

Усіх, хто володіє бодай якоюсь інформацією, що допоможе у пошуку 15-річного Віктора Груб‘яка, поліцейські просять телефонувати за номерами: (03547) 2-12-45, 0977651660, 0967403042 або на лінію 102. Нагадаємо, хлопець на зріст 150 см, худорлявої статури, русяве волосся. Був одягнений у темні спортивні штани, вишневу вітрівку та безрукавку.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Саша Рапацкой

    Ослячий з мнс на фото
  • Роман

    Нажмите продолжить что-бы я не добавил в чс этот сайт
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up