Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід

Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід

Для військовослужбовця Тернопільського ОМТЦК СП, який вимагав хабар у сумі 23750 грн, обрано запобіжний захід. Також у військкоматі встановили осіб, які сприяли фігуранту.

 

Військовослужбовцю Тернопільського ОМТЦК СП, який вимагав хабар у сумі 23750 грн, обрано запобіжний захід. Триває досудове розслідування.

Про це повідомили в Тернопільському об'єднаному міському територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки.

Відео дня

Також у Тернопільському ОМТЦК СП проведено службову перевірку, за результатами якої встановлено осіб, які сприяли фігуранту корупційного випадку.

— Вони були відсторонені від виконання посадових обов’язків та переведені для подальшого проходження служби до інших військових частин, — йдеться у повідомленні. — Військовослужбовці, які замість виконання обовʼязків, займаються самозбагаченням та порушують закон, не можуть і не будуть нести службу поряд з героями, які повернулись після поранень та проходять службу в ТЦК та СП.

Нагадаємо, 17 березня 2024 року затримано одного із військовослужбовців Тернопільського ОМТЦК СП за ознаками корупційного правопорушення та розпочато кримінальне провадження. 

 

Читайте також:

На корупції затримали військовослужбовця Тернопільського військкомату

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Halyna Kizlyk

    А може пора тим жінкам,матерям і дітям,котрих рідні на фронті дати можливість виносити вирок таким гнидам-хабарникам?!
  • Оксана Фармега

    Я без суду виношу вирок розстріляти таких грабіжників хватіт захищати нічого доброго непочуєш тілько награбованим  зрадників і під варту вистачить тої варти наші діти гинуть на передку немає кому їх змінити а злодії грабують та деяких пір то буде продовжиться
  • Maria Yasinska

    Одні грабіжники кончені
  • Maria Maria

    Це тільки таке в Тернополі є?

keyboard_arrow_up