Вкрадені з крамниці віски та елітний коньяк для новорічного столу - гірчитимуть. Як покарали жінку?

Вкрадені з крамниці віски та елітний коньяк для новорічного столу - гірчитимуть. Як покарали жінку?
  • Елітний алкоголь обвинувачена винесла з магазину саме напередодні Нового року – зранку 31 грудня. Просто поклала у рюкзак і пройшла повз касу.
  • Вже 21 січня уклали угоду про примирення. А суд врахував щире каяття та позитивну характеристику за місцем проживання.

Дві пляшки вкраденого елітного алкоголю у переддень Нового року обернулись для жінки криміналом у біографії. Хоч у в’язниці за крадіжку вона не сидітиме, однак злодійкою себе визнала. І суд - також. 

  • Затвердити угоду про примирення, укладену між представником потерпілого та підозрюваною 21 січня 2020 року, - йдеться у вироку Кременецького райсуду. – Визнати винуватою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1ст.185КК України та призначитиїй узгоджене сторонами кримінального провадження покарання у вигляді штрафу в дохід держави в розмірі 510 гривень.

31 грудня 2019 року, близько 08:42, жінка зайшла до алкогольного відділу магазину «Рукавичка», що у Чорткові. Переконавшись, що за її діями ніхто не спостерігає, таємно викрала з полиці одну пляшку віскі «Jim Beam White» вартістю 288,90 гривень та пляшку коньяку «Тиса Ужгород» вартістю 158,28 гривень. Алкоголь заховала в свій рюкзак та покинула приміщення магазину, пройшовши повз касу, не розрахувавшись за товар.

Жінку впіймали. Порушили кримінальне провадження. А вже у січні справа була у суді. 21 січня уклали угоду про примирення.

Відео дня
  • Судом встановлено, що за умовами даної угоди, міра покарання визначена відповідно до вимог ст. 65 КК України, - йдеться у вироку. - Враховано ступінь тяжкості вчиненого злочину, особу винної, яка раніше не судима, визнає вину повністю, щиро розкаюється у вчиненому та повністю відшкодувала спричинену шкоду, вважає за можливе призначити покарання у вигляді штрафу в дохід держави в розмірі 30 неоподаткованих мінімумів доходів громадян в сумі 510 гривень.

На вирок можуть бути подані апеляції до Тернопільського апеляційного суду протягом 30 днів з часу його оголошення.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • ВолодяУкраїна!!!

    От не чемна щоб більше так не робила :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up