Уночі вкрали джип батька депутатки Наталії Паньків (оновлено)

Уночі вкрали джип батька депутатки Наталії Паньків (оновлено)
  • Toyota rav4 hybrid, держномер ВО 3331 АН, вкрали з вул. Липової, 2.
  • Депутатка міськради Наталія Паньків просить всіх, кому що відомо про даний автомобіль, повідомляти про це.
  • В області оголошено план «Перехоплення».
  • Прошу максимальний репост! – таке повідомлення з’явилось вранці 10 вересня на власній сторінці депутатки міськради Наталії Паньків. - Сьогодні вночі по вулиці Липова, 2, викрали автомобіль Toyota rav4 hybrid!!!

На фото, опублікованих депутаткою, є державний номер викраденого авто: ВО 3331 АН. Як повідомила жінка, автомобіль належить її батькові.

Телефоном жінка розповіла, що відсутність авто у дворі помітив батько о 5.30, кои вийшов на балкон. Уже за 10 хвилин родина повідомила поліцію, за кілька хвилин вони були на місці.

  • Поліцейські - молодці, дуже швидко зреагували, незважаючи на те, що ніхто не називав прізвищ чи посад, - розповіла Наталія Паньків. – у дворі є камери відоспостеження, ми вже переглянули все.

На відео добре видно, як уночі у двір заїхало авто з трьома чоловіками у салоні. Один з них вийшов, кілька хвилин ходив двором і буквально за 3 хв. автомобіль батька депутатки виїхав з двору – у бік «поліцейського» садочку.

Відео дня

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, повідомили у поліції. 

- Поліцейські вживають заходів щодо розкриття злочину. В області оголошено план «Перехоплення», - повідомив заступник начальника відділу комунікації головного управління нацполіції в області Андрій Василик. - На розшук автомобіля орієнтовано усі наряди поліцейських. Правоохоронці також звертаються до громадян, якщо у вас є будь-яка інформація, яка допоможе  у розшуку авто, або осіб, причетних до його викрадення, телефонуйте на лінію 102. Анонімність гарантується.

 

Довідка

Кому щось відомо про викрадене авто Toyota rav4 hybrid, телефонуйте: 067-768-19-83, Наталія. Або на лінію 102.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • 05

    Натаха Ровером їзди на роботу рознесло тебе в штани не влазиш
  • Ігор

    Та не переживайте, депутат Натаха батькові новий купить, вона ж будинки будує, продасть 2 квартири і є для батька авто. А сама на  Toyota Land Cruiser їздить з водієм так що для неї це не проблема)))). Головне ще раз оберіть її в дупутатом, незабудьте
  • Vibhuti JaTaadhara

    дійсно біда... вкрали.. записаний на тата гібрид, та ще з проплаченим блатним номером. що ж тепер робити Натальці- депутатці?
    посилено красти місяць-другий щоб відбити тачку. )))
  • тарас

    Напевне тому і вкрали, бо бачили люди що і ви напевне крадете, в людей, якщо їздите на такому автомобілі при украхнській зарплаті. Тому і не жалійтеся , бо я не знаю людей які б чесно працюють в україні і можуть собі позволити купити таке авто.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up