Володимир Катинський вніс заставу 282 490 грн і на час слідства буде на волі

Володимир Катинський вніс заставу 282 490 грн і на час слідства буде на волі

Екс-комісар Тернопільщини має прибувати на вимогу до слідчого та прокурора, не може  відлучатися за межі Тернополя без дозволу, мусить повідомляти слідчого, прокурора або суд про зміну місця свого проживання та роботи і здав свій паспорт для виїзду за кордон.

Володимир Катинський вніс заставу у 282 490 грн і його звільнили з-під варти.

Про це повідомила прес-секретар військової прокуратури західного регіону України Юлія Галущак.

Нагадаємо, 18 жовтня 2016 року задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди військовим комісаром Тернопільського обласного військового комісаріату.

Відео дня

Неправомірна вигода призначалася за сприяння у призначенні особи на посаду військового комісара одного з райвійськкоматів Тернопільщини та не створення у подальшому перешкод у службовій діяльності.

  • Указану особу затримано в порядку ст. 208 КПК України та йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, - повідомила Юлія Галущак. - 20 жовтня 2016 року Шевченківський районний суд м. Львова обрав вищезгаданому офіцеру міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою терміном 60 діб з визначенням застави у розмірі 2 мільйонів гривень.

31 жовтня 2016 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Львівської області скасувала ухвалу про обрання запобіжного заходу підозрюваному. Та обрала запобіжний захід у виді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 282 490 гривень, з покладенням на останнього, у разі внесення застави, обов’язків, передбачених п. п. 1-3, 8 ч. 5 ст. 194 КПК України: - прибувати на вимогу до слідчого слідчого відділу слідчого управління військової прокуратури Західного регіону України, прокурора військової прокуратури Західного регіону України, суду; - не відлучатися за межі м. Тернопіль без дозволу слідчого, прокурора або суду; - повідомляти слідчого, прокурора або суд про зміну місця свого проживання та роботи; - здати на зберігання слідчому (прокурору) свій паспорт для виїзду за кордон, пояснила прес-секретар військової прокуратури західного регіону.

- У подальшому визначений розмір застави було сплачено, підозрюваного звільнено з-під варти та відносно нього почали діяти визначені судом обов’язки, згідно з ч. 5 ст. 194 КПК України, - повідомила Юлія Галущак. - Крім того, наказом командувача військ Оперативного командування «Захід» на підставі ухвали Шевченківського районного суду м. Львова підозрюваного усунуто від виконання посади військового комісара Тернопільського обласного військового комісаріату та начальника Тернопільського гарнізону.

У зв’язку з чим скеровано у розпорядження командира однієї з військових частин м. Тернополя. Досудове розслідування триває, запевнили у військовій прокуратурі.

Детальніше читайте Володимир Катинський вимагав 280 000 хабара за посаду. За ці гроші йому мали побудувати дачу   
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Андрiй

    споримо що відмажеться..? і стане  ще поважною людиною в Тернополі ,або ще де інше:(
  • Анонім

    А ,що то є 280 тис.грн,якщо під час так званих хвиль мобілізації там тисячі доларів крутилося .
  • Діонісій

    а деж він стільки грошиків взяв, чи хтось йому допоміг? чувак раніше не багатий був, може покришка заплатила, чи то фейк.

    Ірина Белякова reply Діонісій

    не фейк. інформація офіційна - від прес-служби військової прокуратури західного регіону
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up