Встановили причину смерті матері і сина, тіла яких знайшли в лісі

Встановили причину смерті матері і сина, тіла яких знайшли в лісі
  • У поліції чекають на остаточне заключення експертів, проте вже порушили кримінальне провадження за умисне вбивство.
  • У лісі тіла знайшов родич. Пошуки почали, коли мати і син на дві доби кудись зникли. Два роки тому такою ж смертю помер і старший син загиблої жінки.

Тіла мешканців с. Бодаки, що у Збаразькому районі, виявили у вихідні в лісі.

На тілах не було слідів насильницької смерті. За попередніми даними, обоє померли від переохолодження.  Тіла досі в моргу – чекають на експертизу. У поліції вже порушили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу – умисне вбивство, повідомив начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета.

  • До поліції про знахідку повідомив мешканець с. Бодаки, - каже Сергій Крета. – Це син і брат загиблих. Шукати своїх родичів він почав, коли вони на дві доби кудись зникли. Загибла за життя зловживала алкоголем. У лісі шукали тіла, бо і мати, і син часто наймались на підробіток: обчищали дерева, які селяни заготовляли собі на зиму для розпалювання.   

Як стало відомо журналістам «20 хвилин», матері було 56 років. Синові – 38. Вони проживали разом, у хаті неподалік лісу. Старший син загиблої жінки, до речі, два роки тому помер від такого самого переохолодження. Випив горілки, сів під магазином і до ранку замерз.

Відео дня

Матір з сином, тіла яких знайшли напередодні, і раніше часто залишались ночувати в лісі, кажуть односельці.

У поліції припускають, що люди працювали, йшли лісом, можливо, випили зайвого, присіли відпочити і заснули. Вночі на дворі було +3. Цього достатньо, аби людина загинула від переохолодження. Наразі у поліції чекають на офіційні результати експертизи. Лише після цього тіла віддадуть для поховання, а поліція робитиме висновки, чи є в смерті двох людей ознаки злочину. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Віктор

    Якось не в'яжуться між собою ті абзаци:

    ""У поліції чекають на остаточне заключення експертів, проте вже порушили кримінальне провадження за умисне вбивство."

    "На тілах не було слідів насильницької смерті. За попередніми даними, обоє померли від переохолодження."

    Я не криміналіст, але то більше схоже на нещасний випадок.
  • Вова

    Не вся інформація правдива. 8років  тому помер молодший син 1990р.н, іпомер він у дома на очах дільничого якого викликали родичі . Так як покійний відмовлявся від лікування 😞
  • Володимир Сосновий

    Жах🤔
  • Герасимчук Ростислав

    Таки знайшлись нелюди, які клікнули на "Супер, Сміх та Ганьба".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up