З України примусово видворили 28-річного нелегала

З України примусово видворили 28-річного нелегала
Днями з України примусово видворили 28-річного громадянина Демократичної Республіки Конго.

Співробітники Управління ДМС України в Тернопільській області за сприяння відділу протидії нелегальній міграції департаменту у справах іноземців та осіб без громадянства ДМС України виконали постанову міськрайсуду про примусове видворення громадянина Демократичної Республіки Конго.

Іноземець приїхав в Україну наприкінці 2011-го року на запрошення одного з Тернопільських вишів. Проте навчання у вищому навчальному закладі не завершив – був відрахований на підставі недотримання умов договору.

Як повідомили в Управління ДМС України в Тернопільській області, втративши статус студента, молодий чоловік мав покинути територію України, але не зробив цього.

Відео дня

У травні його помістили у Волинський пункт тимчасового перебування іноземців. Звідти працівники міграційної служби Тернопільщини супроводили 28-річного нелегального мігранта до столичного аеропорту.

Довідка: у 2014 році Тернопільський міськрайонний суд задовольнив позови міграційної служби краю щодо видворення з території України 9 порушників міграційного законодавства.

Прийнято рішення про примусове повернення з України півсотні іноземних громадян.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up