За неправдиве повідомлення про замінування заправки житель Теребовлі отримав 5 років тюрми

За неправдиве повідомлення про замінування заправки житель Теребовлі отримав 5 років тюрми

У перший день війни місцевий житель, з метою поширення панічних настроїв, зателефонував на спецлінію «102» та неправдиво повідомив про замінування АЗС по вулиці Князя Василька у м. Теребовля Тернопільської області.

За спробу дестабілізації громадського порядку у воєнний час жителя Тернопільщини засудили до 5 років позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Тернопільської області.

Суд підтримав позицію прокурора Теребовлянської окружної прокуратури та засудив до 5 років позбавлення волі жителя м. Теребовлі за неправдиві повідомлення про підготовку вибуху на автозаправній станції (ч. 2 ст. 259 КК України). 

Відео дня

Прокурор довів у суді, що у перший день війни місцевий житель, з метою поширення панічних настроїв, зателефонував на спецлінію «102» та неправдиво повідомив про замінування АЗС по вулиці Князя Василька у м. Теребовля Тернопільської області.

Того ж дня правоохоронці встановили особу «мінера», якому за клопотанням слідчого обрано запобіжний захід – взяття під варту. За результатами перевірки неправдивого повідомлення, вибухових пристроїв та вибухонебезпечних речовин на даній станції не виявлено.

Розслідування здійснювали слідчі поліції.

Менш ніж за 2 місяці зловмисник постав перед судом та отримав заслужене покарання у виді 5 років реального позбавлення волі за вчинений злочин проти громадської безпеки у воєнний час.

Нагадаємо, заправки в Теребовлі "заміновували" і раніше. Читайте також Залякував, що у нього є граната та інша зброя. Як покарали «мінера» заправки у Теребовлі?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Raymond Miller

    SHOULD HAVE BEEN 10 YEARS NO REMISSION !!!!!
  • Svitlana Vakarova

    А яке покарання понесе та, що в кате док в’їхала? Цікаво
  • Nadia Zalenzna

    Правильно! таких запроданців треба карати дуже строго.
  • Petro Skarzhynskyi

    Цікаво, яке покарання за вчинення теракту у Катедрі понесе сестра прокурора?🤭🤫🤔

keyboard_arrow_up