За ніч злодії "обчистили" ВАЗи на Дружбі та Сонячному

За ніч злодії "обчистили" ВАЗи на Дружбі та Сонячному

Чотири автомобілі ВАЗ обікрали в ніч з 12 на 13 вересня на різних вулицях Тернополя. Вкрали документи, акумулятори та навіть балончик із поліроллю.

Потрапляли в автомобіль злодії, підбираючи ключі та ламаючи замки. Злом водії виявили вранці, 13 вересня.

Зокрема, по вул. Тарнавського, 16 в  період часу з 23:30 год  по 07:00 год. злодій підібрав ключ до ВАЗ-21099. Викрали документи на автомобіль та банківські картки. 

По вул. Макаренка, 5 водій повідомив, що вночі невідомий підібрав ключ до ВАЗ-2106. Викрали акумулятор та балончик із поліроллю.

Відео дня

По вул. Винниченка, 1 власниця ВАЗ-21011 виявила пошкодженний замок. Викрали акумулятор, магнітофон та інструменти з багажника.

По вул. Галицька, пошкодивши замок ВАЗ-2103, викрали акумулятор «Мега», документи на газове обладнання, страхівку.

Прибувши на місця на виклик водіїв, патрульні обстежували територію на факт виявлення свідків, очевидців та відеоспостереження та викликали слідчих.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Герасимчук Ростислав

    Та таке чмо одразу видно серед нормальних людей. Я б їх виггловлював пачками і висилав за межі області.

    бурундук reply Герасимчук Ростислав

    ая, ну шо ти видумуєш. не чув приказки в тіхом омутє?
  • Anonymous

    ВАЗ то шо машина? корито

    Петро Білецький reply Anonymous

    Та най буде, але їздит. Ти би не був проти як би з твого корита хтось шось повідкручував?

    Anonymous reply Петро Білецький

    ну то так, але водії мали би думати, що вони в зоні ризику, замки в них слабші, і не лишати цінні речі

    Петро Білецький reply Anonymous

    Взагалі. То корито треба лишати на стоянці а не в дворі. Ніц нема тільки одні машини в дворах. Колись за совка такого бардаку небуло. Як виходив в двір то було бігіто місця, а тепер половина машинами забито

    бурундук reply Петро Білецький

    погоджуюсь, але ніхто не застрахований
  • аноним

    Наркомани однозначно зараз їх в Тернополі розвелося дуже багато.! Мочити козлів потрібно..!

    бурундук reply аноним

    які ви всі злі. наркомани діють імпульсивне- побачив, роздовбав. а тут масово
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up