За самовільно викопаний став на городі та розведення риб чоловік понесе кримінальну відповідальність

За самовільно викопаний став на городі та розведення риб чоловік понесе кримінальну відповідальність

Замість саду - ставок. На Теребовлянщині чоловік на власному городі викопав ставок та розводив там багато риби, але дозвільних документів не мав.

У діях чоловіка правоохоронці виявили кримінальне порушення, адже господар не вивів землю з сільськогосподарського обороту та не отримав жодних дозволів.  За словами працівників поліції, самовільне створення водойм може призвести до зниження родючості і змін структури ґрунту.

Ставок для власних потреб, на ділянці призначеній для сільськогосподарських робіт, викопав і мешканець Козівського району. Працівники поліції інкримінують чоловіку безгосподарське використання земель, оскільки відповідної документації у нього теж не було.

Аналогічний злочин виявили правоохоронці і на Монастирищині. Місцевий житель вирішив створити водне плесо на земельній ділянці, не змінивши її цільове призначення.

Відео дня

Відомості про події внесено до Єдиного рестру досудових розслідувань злочинів знідно статті 254 Кримінального КОДЕКСУ України. Тривають слідчі дії, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (54)
  • юрий

    давайте через хату, все выкопаем , как говорят У СЕБЯ на участке, озеро?
    какое село решится? Или слабо? Моя хата с краю, пишу с дивана!
    Хотел бы я посмотреть на деревню "Озёрную", жаль только на фото)))
    Умники - мой надел! Вас если не остановить, то наделаете бля...
  • юрий

    Безгосподарське використання земель, якщо це спричинило тривале зниження або втрату їх родючості, виведення земель з сільськогосподарського обороту, змивання гумусного шару, порушення структури грунту, -

    караються штрафом до двохсот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до двох років, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.
  • Миклухо Маклай

    маразм
  • Григорий Онопко

    ТОДІ  ХАЙ  ЮРИСТИ  ПОЯСНЯТЬ  ,  ШО  ТАКЕ  ВЛАСНІСТЬ...В  СТАТТІ  ДЕКІЛЬКА  РАЗ  ПІДКРЕСЛЮЄТЬСЯ---НА  ВЛАСНІЙ  ДІЛЯНЦІ---ЯКЩО  ЦЕ  ТАК,  ТО  І  ДОКУМЕНТИ  ПОВИННІ  БУТИ  НА  ЦЮ  ВЛАСНІСТЬ...АБО,  ЯК  ЗАВЖДИ,  ТОЙ  ХТО  ПИШЕ---НЕ  ЗА  ШО  НЕ  ВІДПОВІДАЄ...ЯКЩО  НЕМАЄ  ДОКУМЕНТІВ---ТО  ЦЕ  НЕЗАКОННЕ  ПРИВЛАСНЕННЯ  ДІЛЯНКИ...ТО--ЯК????
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up