Хлопець займався сексом в парку з 13-річною школяркою з Тернополя. Як його покарали?

Хлопець займався сексом в парку з 13-річною школяркою з Тернополя. Як його покарали?
  • У матеріалах справи йдеться, що секс був за згодою, без насилля. Все відбувалось близько 11 ранку в парку Національного відродження у травні минулого року.
  • Хлопець був повнолітнім. Познайомились – у Fасеbоок. Вирок йому вже  оголосили.

Уродженця Житомирської області судили за статеві відносини з 13-річною ученицею однієї з Тернопільських шкіл (нам відомо, в якій школі навчалась семикласниця. З етичних міркувань ми не називаємо ані персональних даних, ані номер закладу – прим. авт.)

Хлопця обвинуватили у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 155 КК України.

-       Навесні 2019 року, бувши повнолітньою особою, через соціальну мережу Fасеbоок познайомився із малолітньою дівчиною, яка, спілкуючись із ним, повідомила, що навчається у 7 класі Тернопільської загальноосвітньої школи І-III ступенів та про свій дійсний вік - тринадцять років, - йдеться у матеріалах справи.

Відео дня

Молоді люди подружились та невдовзі вирішили зустрітись.

-       17 травня 2019 року близько 11 год. юнак, вірогідно знаючи про вік дівчинки, за взаємною згодою з останньою, без застосування фізичного насилля, а також погрози застосування до неї такого насилля, вступив з нею у природні статеві зносини на території парку «Національного відродження», що у м. Тернополі, - йшлось на суді.

24 липня 2020 року між потерпілою та її законним представником з одного боку та обвинуваченим з іншого боку укладено угоду про примирення. Сторони дійшли згоди щодо правової кваліфікації дій обвинуваченого – він визнав свою винуватість. Також вказаною угодою визначено покарання, яке повинен понести обвинувачений. Потерпіла та її законний представник в судовому засіданні підтримали угоду про примирення та просили її затвердити.

-       Затвердити угоду про примирення. Визнати винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 155 КК України, та призначити йому за даним кримінальним правопорушенням узгоджене сторонами покарання у виді 2 років обмеження волі, - таким був вирок суду. - На підставі ст.75 КК України ОСОБА_1 звільнити від відбування покарання з випробуванням з встановленням іспитового строку на один рік.

Тобто, протягом року хлопець відбуватиме «умовний» термін. Він має періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації та повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи або навчання. У разі невиконання угоди про примирення, потерпілий має право звернутися до суду з клопотанням про скасування вироку.

Вирок може бути оскаржений до Тернопільського апеляційного суду через Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області протягом 30 днів з дня його проголошення.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Да

    У багатьох країн Європи вік сексуальної згоди - 14 років. Японія, Аргентина взагалі 13.
  • Cаша

  • Татьяна Нестерова

    А почему не называть.Ее вообще нужно по школе на доску позора вы весить и по всему интернету разослать.Я бы застрелила такую тварь.
  • Олександр Гребенюк

    Це ж вона сама розпатякала в мережі, чувирла!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 19:00 Ремонт на вулиці Сахарова: тролейбус №9 та автобуси №12 та №21 курсуватимуть за новими маршрутами Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up