За вбивство сина батька взяли під домашній арешт

За вбивство сина батька взяли під домашній арешт

На Тернопільщині п'яний батько під час сварки смертельно травмував 28-річного сина. Йому обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. 

Підозрюваний розповів, що 15 січня прийшов додому і ліг спати, оскільки був у стані алкогольного сп’яніння. За хвилин 30 прийшов нетверезий син і почав шуміти.

Батько вийшов на шум і між чоловіками виникла суперечка. В результаті шарпанини кожен неодноразово падав з висоти власного зросту. Після сварки обидва пішли спати.

Проте вранці молодший із дебоширів не прокинувся.

Відео дня

Бездиханне тіло власного сина виявив батько. Викликала швидку та поліцію бабуся потерпілого. Медики, які приїхали на виклик, констатували смерть чоловіка. Попередня причина – відкрита черепно-мозкова травма з переломами кісток черепа та крововилив.

Під час огляду експерти виявили численні тілесні ушкодження. У ході перевірки з’ясувалося, що до смерті 28-річного жителя району причетний рідний батько. У скоєному батько зізнався. Йому обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Даний факт внесений в ЄРДР відповідно до статті 121 частина 2 ККУ – Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть. Триває слідство, повідомили на сайті "Досьє 102".

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up