Заплатили 17 тисяч, а на відпочинок у Грецію так і не поїхали — поліція шукає ошуканих з Тернопільщини

Заплатили 17 тисяч, а на відпочинок у Грецію так і не поїхали — поліція шукає ошуканих з Тернопільщини

Поліцейські просять зголоситися потерпілих від шахрайки пані Ольги, яка продавала неіснуючі тури на відпочинок в Грецію.

Про це повідомляє поліція Тернопільської області.

Нещодавно поліцейські Тернопільського райуправління поліції викрили мешканку Івано-Франківської області, котра продавала неіснуючі тури до Греції, та ошукала понад 230 осіб. Жінці уже оголосили підозру відповідно до частини 4 статті 190 (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України. Наразі фігурантка перебуває під слідством.

Після розголосу про цей випадок у ЗМІ, до поліцейських почали надходити повідомлення від інших потерпілих, у яких жінка, яка представлялася пані Ольгою, видурила гроші за відпочинок за кордоном.

Відео дня

За минулу добу до працівників поліції звернулися ще двоє жителів Тернополя. Вони у червні оплатили за оформлення поїздки у Грецію та бронювання готелю понад 17 000 гривень. Проте, як і інші потерпілі, залишилися без грошей і на відпочинок не поїхали.

Працівники поліції документують кожен такий факт і проводять перевірку.

Для встановлення інших осіб, потерпілих від шахрайських дій фігурантки, працівники поліції просять звертатися до поліції за номерами у Тернополі:(0352) 27-11-70, 050-102-02-36 або на лінію 102.

Нагадаємо, раніше 20 хвилин розповідали, що чотири автобуси з Тернопільщини приїхали в Грецію, а туристів там не чекали, бо за них не заплатили.

 

Читайте також:

Чотири автобуси приїхали до Греції, а на туристів там не чекали, бо за них не заплатили

У Тернополі кур'єр забирав гроші в тих, хто вівся на вигадки шахраїв про порятунок родичів

Афера з відпочинком в Греції, в яку потрапили туристи з Тернопільщини — у поліції розповіли подробиці

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Tamara Datskiv

    Краще самому організовуватися через інтернет або через довірених фірм.

keyboard_arrow_up