Засудили сутенера, який організовував зустрічі повії із клієнтами. Її такса – 500 грн

Засудили сутенера, який організовував зустрічі повії із клієнтами. Її такса – 500 грн
  • Дзвонив до дівчини, та надавала сексуальні послуги. За 500 грн задовольняла клієнтів у недіючому приміщенні пожежної частини, в парках – і це посеред зими.
  • Чоловік вже тричі був судимим – за майнові злочини. Тепер, так би мовити, - змінив профіль.

850 грн в дохід держави за сутенерство. Таке покарання отримав чоловік, який зводив свою знайому з клієнтами. Та – надавала сексуальні послуги для всіх охочих. Такса – 500 грн.

-       Обвинуваченого визнати винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.302 КК України, призначивши йому покарання у виді штрафу в дохід держави в розмірі 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 850 грн, - таким був вирок Збаразького райсуду від 25 травня.

Чоловікові раніше вже тричі виносили вироки. Тоді - за майнові злочини, крадіжки. Тепер, так би мовити, - він змінив профіль.

Відео дня

-       В період з 2 січня до 14 січня 2020 року, обвинувачений всупереч врегульованих законом суспільних відносин, щодо моральних засад суспільства в частині задоволення статевих потреб, займався звідництвом, що полягало в знайомстві осіб для надання платних послуг сексуального характеру, - йдеться у матеріалах справи.

2 січня, перебуваючи в с.Колодне Збаразького району, чоловік для надання сексуальних послуг звів свою знайому та потенційного клієнта. Та, приїхавши до села, в приміщенні недіючої пожежної частини надала йому сексуальні послуги, за які він заплатив їй 500 гривень.

Наступним був клієнт зі Збаража. 9 січня все відбулось у місцевому парку – парочка розважалась у закинутому приміщенні. Такса стабільна – 500 грн. Через п’ять днів – новий клієнт у тому ж парку Збаража.

-       В судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні злочину визнав повністю і пояснив, що з жінкою, яка надавала послуги сексуального характеру, познайомився у Тернополі, - йдеться в матеріалах справи. - Вони обмінялися номерами телефонів. В період з 2 січня до 14 січня 2020 року, він займався звідництвом тричі. Телефонував до жінки і повідомляв, що є особи, яким потрібно надати сексуальні послуги. У вчиненому щиро розкаюється та просить суворо його не карати.

Обвинувачений повністю погодився зі всіма зібраними в процесі досудового розслідування доказами та відмовився від їх дослідження під час судового розгляду.

На даний вирок може бути подана апеляційна скарга до Тернопільського апеляційного суду через Збаразький районний суд протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Саша Крест

    500 гривень за секс... якісь задешеві проститутки... і дуже гуманний суд... у Нью Йорку сам бачив дівчат з таксою починаючи від 1000 баксів за годину... і до 10 штук за ніч... там - проститутки... тут - так дєшовка...
  • Василь Михайлович Кадобний

    А він що,силою заставляв її?
    Яке їхало-таке здибало!!!
  • David Starr

    Для чого боротись із проституцією, яка від неї шкода?

    Анонім reply David Starr

    А шкода від проституції ,що це розсадник інфекційних хвороб .

    David Starr reply Анонім

    Серйозна причина ) Із такою логікою можна багато чого заборонити.

    Анонім reply David Starr

    Логіка залізна бо нех... заражати інших людей, які не користуються послугами повій . Потім ці клієнти повій посунуть в стоматологію ,а там і результат відповідний . Знаю один приватний  стоматологічний кабінет де люди лікували зуби ,а потім у них всіх виявили гепатит С .
  • Pavlo Orestovich

    Гуманний збаразький районний суд))). Країна- Дно🙃😵
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up