Затримали підозрюваних у вбивстві поліцейського на Вінниччині, їм загрожує довічне ув'язнення

Затримали підозрюваних у вбивстві поліцейського на Вінниччині, їм загрожує довічне ув'язнення

 Підозрюваних у вбивстві поліцейського знайшли в Одеській області.

 

У неділю, 21 квітня, Голова Національної поліції України Іван Вигівський підтвердив, що підозрюваних у нападі на поліцейських на Вінниччині затримали. 

– Завдяки злагодженій роботі оперативних служб було встановлено місцеперебування фігурантів — вони переховувались на території Одеської області. Підозрювані затримані за силової підтримки спецпідрозділу КОРД. Нападники — двоє військових, батько та син, 52 та 26 років, уродженці Вінницької області. Поліцейський, який загинув при виконанні обовʼязків, захищаючи напарника, на якого напали першим, встиг здійснити постріли та поранити зловмисника. Обставини події та мотиви скоєного злочину встановлюються, – йдеться у повідомленні. 

Відео дня

За фактом нападу слідчі розпочали кримінальне провадження за статтею 348 Кримінального кодексу України – Вбивство або замах на вбивство працівника правоохоронного органу у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків.

Санкція статті передбачає довічне позбавлення волі. Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснює Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері оборони Південного регіону.

Нагадуємо, у суботу, 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліції зупинили для перевірки автомобіль у якому перебували двоє чоловіків. Вони відкрили вогонь по поліцейських.

Від отриманих поранень загинув 20-річний правоохоронець, а його напарник поранений.

Повідомлення про злочин надійшло до поліції від пораненого інспектора сектору реагування патрульної поліції відділу поліції № 1 Гайсинського райуправління.

 

Читайте також: 

По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Роман Михайлович

    Краще їх відпусти добре діло зробили

    Юрій Самуляк reply Роман Михайлович

    Ти ідіот?

    myvova83 reply Роман Михайлович

    Раку яєць тобі бажаю

    JecksoNツ reply Роман Михайлович

    Тебе разом з їми тіки саджати

keyboard_arrow_up