Затримали злодія, який обікрав будинок в с. Петриків

Затримали злодія, який обікрав будинок в с. Петриків

Оперативники Тернопільського районного відділення поліції розшукали зловмисника, причетного до крадіжки.

Зловмисник виніс з приватного помешкання, що в селі Петриків Тернопільського району, електроінструментів на двадцять тисяч гривень.

Як встановили оперативники, злодій двічі навідувався на місце злочину. Спершу приїхав на таксі у розвідку. Обійшов будинок, обдивився й поїхав назад. Через дві години повернувся, аби скоїти задумане.

До чужої квартири, що на першому поверсі, проник, пошкодивши раму пластикового вікна. Аби взяти усе, що накрав, знову викликав таксі.

Відео дня

Серед викраденого - три перфоратори, дві болгарки та два шуруповерти вартістю двадцять тисяч гривень. Майже все зловмисник перепродав, виручивши суму, в рази меншу від реальної вартості.

На даний час вирішується питання про оголошення зловмисникові підозри за частиною 3 статті 185 ККУ та обрання міри запобіжного заходу. До слова, у крадія за плечима тринадцять років в’язничного стажу за вчинення майнових злочинів, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up