Зберігав і продавав психотропні речовини: студенту одного з вузів Тернополя висловила підозру прокуратура

Зберігав і продавав психотропні речовини: студенту одного з вузів Тернополя висловила підозру прокуратура

За процесуального керівництва Теребовлянської окружної прокуратури викрито студента одного з тернопільських вузів, жителя Тернопільського району, який займався незаконним придбанням, зберіганням та збутом особливо небезпечних психотропних засобів (ч. 2 ст. 307 КК України).

У зберіганні та збуті особливо небезпечних психотропних засобів підозрюють тернопільського студента. Про це повідомляє на Фейсбук-сторінці пресслужба Тернопільської обласної прокуратури.

За даними слідства, правоохоронці затримали 19-річного юнака під час здійснення ним «закладок» психотропних засобів серед багатоповерхівок та приватних будинків міста Збараж. Хлопець, який виявися студентом одного з тернопільських вузів, ховав між будинками згортки з речовиною «PVP» і відправляв клієнтам фото з закладками. Його помітили місцеві жителі та викликали поліцейських, а ті у свою чергу вилучили в підозрюваного понад 50 згортків з забороненою речовиною.

Відео дня

За клопотанням слідчого, погодженим з прокурором, Збаразьким районним судом підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю внесення 217 тис грн застави.

Триває досудове розслідування, яке здійснюють слідчі поліції.

Читайте також: Наркопритон у своїй квартирі організував тернополянин

Читайте також: Під наркотою в’їхала в Катедру, в іншого зашкалив «Драгер». Згадуємо «рекордсменів» 2022-го

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up