Жінка відбивалася від нападників праскою. Розбійний напад в Ангелівці (оновлено)

Жінка відбивалася від нападників праскою. Розбійний напад в Ангелівці (оновлено)
  • Нападників було троє чи четверо. Всі говорили з кавказьким акцентом.
  • На підприємцеві, який першим дав опір злочинцям, живого місця немає. У поліції кажуть: били жорстоко.
  • У поліції просять повідомляти про всіх підозрілих кавказців на «євробляхах».

Кавказці напали на помешкання підприємця. Пробрались крізь вікно до хати і вимагали у родини гроші.

Розбійний напад трапився вчора, 22 травня, близько 2 ночі у с. Ангелівка, що неподалік Тернополя.

  • Злочинці залізли через вікно, в цей момент вдома були підприємець з дружиною, їхній син та мати одного з подружжя, - розповів деталі злочину начальник головного управління нацполіції в області Олександр Богомол.

Першим опір злочинцям дав сам господар. Чоловіка дуже сильно відгамселили.

Відео дня
  • Ми надіємось, що стан здоров’я потерпілого буде кращим, аніж він зараз виглядає, - каже Олександр Богомол. – Побиття було досить жорстоким. Другий зловмисник пробрався в кімнату, де була жінка і напав на неї. Господиня захищалась і праскою добряче йому «віддала».

Коли жінка ще крикнула, що вже повідомила поліцію і ті скоро будуть на подвір’ї, злочинці почали утікати через паркан. Господарі добре чули кавказький акцент у нападників. Особливо, коли ті щораз кричали: «Давай  дєньгі!»

  • Ми розуміємо, що це могла бути група кавказців з прив’язкою до місцевої кавказької спільноти, - каже Олександр Богомол. – Тому звертаємось до усіх тернополян повідомляти поліцію про підозрілих осіб кавказької зовнішності, особливо коли вони пересуваються на авто з євробляхами.

Злочинці добряче наслідили на місці. Всі ці докази ретельно зібрали і в поліції сподіваються, зможуть використати їх як доказову базу, коли зловмисників затримають. А це – лише питання часу.  

Підприємець, як нам вдалось з’ясувати, займається продажем вживаного взуття – реалізовує його на ринку поблизу «Диканьки».

Нападників зустрів такий опір господарів, що вони толком не встигли нічого забрати. Потягнули лише один перстень.  

Цей злочин, кажуть у поліції, схожий на розбійний напад, що стався минуло річ у Білій. Там господиня смертельно поранила ножем одного з нападників. Слідство дійшло висновку, що це була лише самооборона і кримінальне провадження щодо неї закрили. Детальніше читайте Жінка з Білої за вбивство нападника не відповідатиме. Справу закрили
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • тойво

    від цих грузінів одні проблеми.так було зажди.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up