Житель Тернопільщини втратив 30 тисяч, коли «купував» автівку

Житель Тернопільщини втратив 30 тисяч, коли «купував» автівку

Чоловік переказав завдаток за авто і потім зрозумів, що його ошукали.

Мешканець Чортківського району втратив понад 30 тисяч гривень, коли хотів купити автомобіль. Працівники поліції відкрили кримінальне провадження за фактом шахрайства.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Заявник розповів, що знайшов в інтернеті оголошення про продаж автомобіля «Volkswagen T5». Зв’язавшись з продавцем, сторони обумовили умови покупки. За домовленістю заявник перераховує завдаток за іномарку й як тільки кошти прийдуть на рахунок продавця, останній обіцяв доправити автівку в пункт призначення й отримати решту грошей. Однак як тільки краянин здійснив транзакцію й зателефонував продавцю-аферисту, зрозумів, що його ошукали. Телефон зловмисника вже був вимкнений.

Відео дня

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до статті 190 Кримінального кодексу України.

Працівники поліції звертають до мешканців краю з проханням здійснювати подібного роду правочини в перевірених торгових представників. Адже знайшовши в мережі Інтернет дописи про продаж автомобілів, можна легко натрапити на аферистів.

Читайте також

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • vt vt

    Лох не мамонт

keyboard_arrow_up