Жителя Підгаєччини, який жорстоко побив двох хлопців, взяли під варту. Яке покарання загрожує кривднику

Жителя Підгаєччини, який жорстоко побив двох хлопців, взяли під варту. Яке покарання загрожує кривднику

Жителю Підгаєччини, що завдав тяжких тілесних ушкоджень 2 хлопцям у с.Гнильче, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без застосування застави. 

Нагадаємо, подія трапилася у селі  Гнильче Підгаєцького району вночі 25 травня. До співробітників районного відділення поліції надійшло повідомленням від місцевої жительки про побиття її 22-річного сина та його 17-річного друга. Хлопців з тілесними ушкодженнями спочатку шпиталізували до районної лікарні.

Проте наступного дня через погіршення стану здоров’я транспортували до медзакладу в Тернополі. У потерпілих діагностували тяжкі травми голови.

Читайте також: "Побили і залишили помирати на дорозі": хлопцям з Підгаєччини потрібна допомога. Стан важкий (18+)

Відео дня

Поліцейські провели слідчо-оперативні заходи, встановили свідків та очевидців  інциденту. В ході досудового розслідування з’ясувалося, що між потерпілими та підозрюваним виник конфлікт. Одна із версій – через дівчину, повідомляє повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області..
 

Встановлено, що на дорозі біля автобусної зупинки  місцевий житель,  1997 року народження, умисно завдав двом особам множинні удари дерев’яною палицею, руками та ногами в область голови, обличчя та тулуба, чим спричинив потерпілим тяжкі тілесні ушкодження. На даний час вони перебувають у лікарні.
Зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 121 КК України. За принципової позиції прокуратури підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без застосування застави. Триває досудове розслідування, повідомили  пресслужбі прокуратури Тернопільської області.

Довідково: санкція статті Кримінального кодексу України за вчинення інкримінованого злочину  передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.


 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up