Зірвав ланцюжок із шиї жертви і одразу поніс його до ломбарду

Зірвав ланцюжок із шиї жертви і одразу поніс його до ломбарду

Жителя Тернопільського району оперативники затримали. За вчинення грабежу, вчинене в умовах воєнного стану, 30-річному жителю Стара Могильниця загрожує до 10 років тюрми

Серед білого дня зірвав золотий ланцюжок з жертви й одразу поніс до ломбарду, повідомили в головному управлінні Нацполіції в області.

— До співробітників Тернопільського районного управління поліції звернулася жителька райцентру й повідомила, що стала жертвою нападника, котрий підбіг до неї ззаду і зірвав з шиї золотий ланцюжок, — повідомили у поліції. — Вартість прикраси жінка оцінила у вісім тисяч гривень.

За кілька годин оперативники затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу. Ним виявився житель села Стара Могильниця Тернопільського району, 1994 року народження. Награбоване зловмисник одразу здав до ломбарду.

Відео дня

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу. Вирішується питання про оголошення зловмисникові підозри та обрання запобіжного заходу, повідомили у поліції.

За грабіж, поєднаний з насильством, вчинений за попередньою змовою групою осіб, нагадаємо, постануть перед судом двоє жителів Кременецького району

Розпивання спиртних напоїв, суперечка і як наслідок — злочин та кримінальна відповідальність. Впродовж доби, 5 червня, на Кременеччині працівники поліції зареєстрували два грабежі, повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в області.

— На лінію 102 надійшло повідомлення від жителя Почаєва про те, що його вдарили та викрали срібний ланцюжок та золотий хрестик, — повідомили у поліції. — На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. У ході перевірки стало відомо, що до господаря будинку прийшов товариш. Після спільного застілля між ними виник конфлікт, у ході якого гість вдарив його рукою в обличчя та зірвав з шиї ювелірну прикрасу і втік.

Юридична довідка

Кримінальний кодекс України

Стаття 186. Грабіж

Ч. 4. Грабіж, вчинений у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану, — карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

 

Читайте також: 

Вдарили і зірвали з шиї срібний ланцюжок та золотий хрестик

Тернополянин намагався пронести повз касу алкоголь: що йому загрожує

Розбійний напад у центрі Тернополя: житель Закарпаття побив чоловіка та відібрав мобілку

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up