Зірвав ланцюжок майже за 30 тис і хотів зменшення терміну позбавлення волі

Зірвав ланцюжок майже за 30 тис і хотів зменшення терміну позбавлення волі
  • 34-річний Олег Т. під вечір 1 червня 2018-го у Чорткові зірвав із чоловіка золотий ланцюжок із підвіскою.
  • У судовому засіданні обвинувачений свою провину визнав та розповів, що ланцюжок згодом повернув, а от підвіску під час втечі загубив.
  • Суд призначив йому 5 років та 2 місяці позбавлення волі. Проте адвокат хотів зменшити термін своєму підзахисному. Подав апеляцію. 

Як повідомляє прес-служба Тернопільського апеляційного суду, 34-річний обвинувачений, маючи не зняту та не погашену в законному порядку судимість, на шлях виправлення та перевиховання не став, а вчинив новий умисний злочин. До слова, у чоловіка уже десять судимостей. 

- 1 червня 2018 року під вечір перебуваючи неподалік магазину “Все для вас” у міста Чортків він зірвав із потерпілого золотий ланцюжок із підвіскою загальною вартістю понад 28 тисяч 500 гривень, - йдеться у повідомлення прес-служби. - У судовому засіданні обвинувачений свою провину визнав та розповів, що ланцюжок згодом повернув, а от підвіску під час втечі загубив.

Згідно із вироком Чортківського районного суду від 21 березня 2019 року, неодноразово судимого Олега Т. визнано винним за ч.2 ст. 186 КК України (відкрите викрадення чужого майна (грабіж) вчинене повторно) та засуджено до 5 років 2 місяців позбавлення волі. Санкція статті передбачає від чотирьох до шести років позбавленням волі. 

Відео дня

Захисник чоловіка подав апеляційну скаргу. У ній просив пом'якшити покарання, призначивши Олегу Т. 5 років позбавлення волі. Врешті вирок залишити без змін. Прокурор із поданою апеляцією не погодився і просив вирок суду першої інстанції залишити без змін. 

Вивчивши матеріали справи, заслухавши доводи обвинуваченого та його захисника, думку прокурора, колегія суддів Тернопільського апеляційного суду прийшла до висновку, що суд першої інстанції виніс законне, обґрунтоване та вмотивоване рішення і підстав для його скасування немає, а тому апеляційну скаргу захисника Олега Т. слід залишити без задоволення, а вирок суду першої інстанції — без змін.

Розгляд апеляційної скарги Олега Т. проходив у режимі відеоконференції, оскільки обвинувачений перебуває у слідчому ізоляторі м. Чортків.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Василь

    Нема чого 30 тисяч на шиі носити
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернопільські поліцейські отримали нові авто 19:04 У кого можуть вилучити авто, за новим законом про мобілізацію 18:03 У Тернополі відкрили виставку до річниці першої згадки про місто photo_camera 17:30 Новий закон про мобілізацію: розʼяснення про те, що зміниться Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 17:05 Скільки коштує орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли тарифи та умови photo_camera 16:25 Тернопільська модель, студентка ЗУНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up