Злочинець, який вбив трьох людей, може переховуватися в лісах та закинутих територіях Тернопільщини

Злочинець, який вбив трьох людей, може переховуватися в лісах та закинутих територіях Тернопільщини

41-річний Феськів Михайло Петрович, якого поліцейські оголосили у розшук, за місяць вчинив три вбивства і зараз переховується на території області. Як повідомили поліцейські, ймовірно підозрюваний раніше вів бродячий спосіб життя – 4 місяці у зимовий період він жив в лісі.

Як "20 хвилин" повідомляли, розшукуваний злочинець вже був засуджений за вбивство, а зараз переховується від поліції за вчинення ще трьох.

 - Злочинець може переховуватись на закинутих кар’єрах, хуторах , в полях, в лісі, - на прес-конференції сказав начальник Головного управління Національної поліції Олександр Богомол, - Звертаюсь до працівників лісових господарств області: «Будьте уважні»,  якщо з’явиться якась інформація – одразу ж телефонуйте у поліцію.

Правоохоронці розповіли, що підозрюваний у вбивстві чоловік не має при собі зброї, але може мати короткий складний ніж, - зазначають в ГУНП. Правоохоронці застерігають не затримувати чоловіка самостійно.

Відео дня

 

НЕГАЙНО викликайте поліцію та телефонуйте за номерами: (067) 471-66-23, (067) 351-38-37, 27-11-70 або на лінію “102″. Анонімність гарантується, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Віка Ричицька

    Переховується в с.Велика Горянка .
  • Віра Перхалюк

    Це біда велика,а де наша поліція,що не можуть впіимати одну тварюку,навіщо носять одежу,та ліпше хаи повішть на кілок,а вбивця як вбивав так і буде вбивати,поліція проснись,чекаєм більшу кількість вбивств.

    Альона Ференц reply Віра Перхалюк

    Наша поліція веде активні пошуки і прочесує ліси, тому досить вже нити
  • Евген Палиця

    Був засуджений за вбивство,і тепер чому на волі?.Про що це говорить,що таких ,як і скоїли вбивство навмисно,вже відпускати на волю не можна,або страта,або довічне.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up