Злодіям у Тернополі за ніч вдавалося винести з одного під’їзду по два-три двоколісники

Злодіям у Тернополі за ніч вдавалося винести з одного під’їзду по два-три двоколісники

Трос-замок не вберіг велосипед тернополянина від крадіжки. А вийти на слід зловмисника правоохоронцям допомогла камера спостереження.

Залишаючи свій велосипед на ніч у під’їзді, 24-річний житель Тернополя був впевнений  у його цілковитій безпеці.  Проте вже зранку чоловік виявив відсутність свого двоколісника, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Не став на заваді крадієві трос-замок, яким транспортний засіб був пристебнутий до радіатора опалення. Зловмисникові знадобилося декілька хвилин, аби перерізати його.

Отримавши повідомлення про крадіжку велосипеда з п’ятиповерхівки в центрі міста, співробітники Тернопільського відділу поліції розпочали оперативно-розшукові заходи щодо розкриття злочину. Вийти на слід зловмисника правоохоронцям допомогла камера відеоспостереження, яка зафіксувала, як він виходить з під’їзду з чужим велосипедом.

Відео дня

Оперативники карного розшуку встановили, що до крадіжки причетний 42-річний тернополянин. Чоловік неодноразово був судимий за майнові злочини.

Крадений велосипед у підозрюваного вилучили. Дії тернополянина слідчі кваліфікують за статтею 185 ККУ – крадіжка. Триває досудове розслідування.

 

Як свідчить поліцейська статистика, такі випадки непоодинокі.  Бувало, що злодіям вдавалося за одну ніч винести з одного під’їзду по 2-3 двоколісники.  Люди розуміють і знають про те, що небезпечно зберігати велотранспорт у місцях загального користування, проте сподіваються, що з ними прикрих історій не трапиться.

Дбати про охорону велосипеда – єдиний вихід із ситуації і, певно, найбільш дієвий. Двоколісники варто зберігати у місцях, які знаходяться під охороною, або у приміщеннях, котрі замикаються. На ніч беріть ровер з собою у квартиру. Якщо залишаєте двоколісник лише на декілька хвилин під магазином, аптекою, чи іншими установами, попросіть когось зі знайомих за ним наглянути. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up