Знайшли тіло 15-річного Віті Груб'яка

Знайшли тіло 15-річного Віті Груб'яка
  • Тіло хлопчика знайшли мисливці на полях фільтрації, що при виїзді з Козови.
  • Хлопець, кажуть, пішов зовсім в інший бік від рідного дому. Причину смерті встановлюють експерти.

Тіло 15-річного Віктора Груб’яка знайшли на виїзді з Козови місцеві мисливці.

- Вітю знайшли на полях фільтрації, що за цукровим заводом, - розповів заступник голови Козівської райради Роман Солтис. – Завод недіючий, і територія - у заростях, там болота і мочари. На цьому місці вже шукали, але тоді хлопчика не знайшли.

Тіло виявили зовсім в іншому напрямку і від рідного дому, і від с. Вівся, де востаннє його бачили на дискотеці.

Відео дня

У неділю, 15 грудня, близько обіду в полі між селами Вівся та Золота Слобода Козівського району виявили тіло невідомого чоловіка. Його помітили  мисливці під час полювання та повідомили в поліцію.

Правоохоронці встановили  особу загиблого. Ним виявився безвісти зниклий 15-річний Віктор Груб’як із села Золота Слобода Козівського району, - повідомив начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета. 

- Під час поверхневого огляду на тілі неповнолітнього ознак насильницької смерті поліцейські не виявили, - каже Сергій Крета. - Правоохоронці припускають, що хлопець, повертаючись додому, ймовірно, заблукав та пішов у напрямку Козівського цукрового заводу.

Остаточна причина смерті неповнолітнього  буде відома після проведення судово-медичної експертизи.

Нагадаємо, хлопець пішов з дому ще ввечері 21 листопада. Востаннє його бачили близько першої години ночі 22 листопада біля будинку культури сусіднього села Вівся. Поліцейські Тернопільщини активно вели пошуки зниклого.

Хлопця 24 доби шукали всім світом. Мама благала сина повернутись, а учні місцевої школи починали день з молитви. 

- Він був лідером і водночас позитивчиком, - каже Роман Солтис. – Його команда, де він, без перебільшення, був найсильнішим гравцем, виборола перше місце у зональних змаганнях з волейболу серед шкіл 1-2 ступенів. Діти присвятили перемогу своєму товаришу. Дуже шкода.

О 15.40 сільський голова Золотої Слободи Ігор Мидло повідомив «20 хвилин», що разом з мамою Віті перебувають на полі, де виявили тіло хлопця.

- Там посіяний буряк і все переоране, - каже Ігор Мидло. – Тіло було посеред поля. Там шукали, і не раз. І дорога всюди в радіусі 300 метрів навколо поля. Як не помітили – не знаю. Але, на жаль… Намагаємось підтримати маму. Дуже шкода…

Редакція висловлює щирі співчуття мамі, сестричці та усім, хто знав Вітю. Вічна пам'ять тобі, хлопчику. Спочивай з Богом... 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (90)
  • Анна Сугай

    Царство''небесне
  • Maria Lopu

    Вічна Память і царство небесне
  • Ольга Поліщук

    Вічна пам'ять, тобі  дитино.
  • Людмила Слиш

    Вічна пам'ять, царство небесне
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up