Картини, постери й декоративні ікони. Що ще можна буде купити на аукціоні від Молодіжного Центру?

Картини, постери й декоративні ікони. Що ще можна буде купити на аукціоні від Молодіжного Центру?
Світлини із благодійної барахолки, яку Молодіжний Центр влаштував восени
  • У неділю, 27 листопада, команда Молодіжного Центру запрошує містян завітати на благодійний аукціон. Організувати його допомогли юні митці Тернопілля.
  • За виручені у ході події кошти планують придбати зимову форму та берци для бригад Збройних Сил, які наразі воюють на Донеччині.
  • Що цікавого продаватимуть на аукціоні і де він відбудеться – в матеріалі.  

Аукціон має назву «Вогонь запеклих не пече» і присвячений допомозі нашим захисникам, які боронять Батьківщину на фронті. «Усі ми знаємо, що будь-яка допомога нашим ЗСУ буде корисною для України і для довгоочікуваної перемоги. Тому ми створюємо захід та даємо можливість митцям, творчим людям і креативним спостерігачам прекрасного допомогти військовим витворами мистецтва» – так анонсували цю подію на Інстаграм-сторінці youthcenter_te.

Благодійний аукціон пройде 27 листопада, о 17:00, в кафе Stone Street, яке розташоване за адресою: вулиця Руська, 18. Важливо – обов’язкова попередня реєстрація на подію!

Це можливо за лінком: https://campsite.bio/youthcenter_te .

Відео дня

Тернополяни зможуть купити роботи митців з усієї області та витвори молодого покоління, що створює майбутнє. Це картини, серії постерів про Україну й ікони.

– Найбільшим лотом будуть дві ікони, подаровані арт-майстернею Buga gold. Також прикраси із річкових перлин від мисткині Іванни Липей. Насправді багато робіт для заходу надали наші знайомі – молоді люди, які ще навчаються, але вже відомі за теренами нашої країни, – розповідає нам організаторка аукціону Мар’яна.

Цією подією колектив Молодіжного Центру хоче залучити людей до спільного збору грошей на теплу зимову форму та берці для військовослужбовців. Їх відправлять кільком бригадам ЗСУ, які наразі воюють на Донецькому напрямку.

– Для кого конкретно ми збираємо кошти, важко сказати, адже маємо доволі багато запитів і намагаємось кожен закрити якнайшвидше. Гроші з аукціону підуть на купівлю амуніції й одягу кільком бригадам на Донеччині. Ми з нетерпінням чекаємо кожного на заході! Щодо підготовки, залишились ще деякі дрібні деталі, аби гості та відвідувачі почувались комфортно, – каже Мар’яна.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up