Київський цирк, вистава просто неба і приготування суші: куди піти у Тернополі 26-27 серпня?

Київський цирк, вистава просто неба і приготування суші: куди піти у Тернополі 26-27 серпня?
  • Літо добігає кінця, і вже скоро ми будемо насолоджуватись осінню. Сонячна погода й тепло надихають проводити час на свіжому повітрі.
  • У Тернополі буде безліч цікавих заходів: театральні вистави, цирк, майстер-класи і навчальні тренінги. «20 хвилин» традиційно зібрали добірку подій у нашому місті на будь-який смак та бюджет.

В умовах повномасштабної війни та негативних новин варто трішки часу приділяти собі і своєму відпочинку. Афіша заходів у Файному місті на ці вихідні багата й різноманітна. Чимало подій безкоштовні, або спрямовані на підтримку наших військових. Що відбуватиметься у Тернополі – дивіться у добірці. Частина оголошень взяті з інформаційної платформи MoeMisto, де регулярно публікують анонси подій. Слідкуйте за оновленнями MoeMisto в Інстаграм або на сайті!

Куди піти у суботу, 26 серпня?

«Форум незламних жінок» у Тернополі

Час і локація: початок о 10:00, тривалість – 8 годин, готель PALLADA (вул. Будного, 1).

Відео дня

Вхід:  реєстрація за лінком: https://forms.gle/r2NsUfv3BPw1DRKm9. Вартість – 1500 гривень.

На Форумі «Незламних Жінок» на вас чекають виступи провідних експертів, панельні дискусії на актуальні теми і спільна генерація ідей щодо розвитку жіночого лідерства. На подію зібрали фахівців та лідерів з різноманітних сфер, щоб за допомогою колективного розуму сформувати нову парадигму розвитку суспільства і реалізації жінок. Серед спікерів: модель Ірина Дюденко; стиліст міжнародного класу В’ячеслав Дюденко; психолог, коуч, гіпнотерапевт Володимир Науменко; лікар акушер-гінеколог Анна Хміль Досвальд; тренер з ораторського мистецтва Ігор Кусяк. Особливий гість заходу: Поліщук Катерина (позивний «Пташка») – парамедик-доброволець Нацгвардії України.

Гра для підприємців

Час і локація: початок об 11:00, тривалість – 5 годин, місце зустріч повідомлять після реєстрації.

Вхід:  реєстрація за лінком: https://forms.gle/itXdGs5WUom8i74f9. Вартість – 500 гривень.

Підприємців запрошують на фінансово-психологічний тренінг з управління ресурсами з адаптованими вітчизняними інструментами ринку «Життєвий Капітал». У грі змодельовані практично всі можливі життєві ситуації, які так чи інакше впливають на фінансове становище людини. Ведучий – сертифікований тренер гри «Життєвий Капітал», незалежний фінансовий радник з понад 16 річним досвідом Амбасадорів з фінансової грамотності в Україні, керівник регіонального представництва ГО «Діловий Клуб «Партнер» Тернопілля Олександр Сохацький. 

Екскурсія «Таємниці старого замку»

Час і локація: початок о 12:15, локацію повідомлять після реєстрації.

Вхід: ціну повідомлять при реєстрації за телефоном: 098 0 520 720.

Ви зможете дізнатись все про будівництво та історію замку, а також відкрити для себе підземелля.

Цирк «Вогні Києва» у Тернополі

Час і локація: 26 та 27 серпня о 16:00, Палац культури «Березіль».

Вхід: вартість квитків – від 100 до 300 гривень. Дітям до 5-ти років вхід безкоштовний при наявності квитка у дорослого без окремого місця. Купити квитки можна на касі ПК «Березіль» або онлайн за лінком: http://surl.li/klbfw. Довідки за телефоном: (095)174-25-01.

В супер-шоу беруть участь професійні українські циркові артисти, які майстерно продемонструють всі жанри циркового мистецтва. Під час вистави Ви зануритесь в світ позитиву, енергії, екстриму та відчуєте радість! На Вас чекає зустріч з гімнастами, жонглерами, еквілібристами,  акробатами, артистами оригінального жанру, а номер «світлове шоу» викличе захоплення. І звісно, у кращих традиціях цирку під час вистави настрій підійматимуть клоун Льолік та спеціальний гість пес Петро!

Читання книжки «Повчальні пригоди Медунчика»

Час і локація: початок о 16:00, книгарня «Є» у Тернополі (вулиця Валова, 5-9).

Вхід: вільний.

Книжка Лариси Миргородської «Повчальні пригоди Медунчика» — для дітей молодшого шкільного віку і дорослих, які люблять їм читати. До книги увійшли розповіді: «Знайомство біля помаранчевої поливальниці», «Несподівана пригода у весняному місті», «Про білих мешканців та добрі справи» тощо. Це розвиваюче видання, що виховує любов до природи, бажання пізнавати її. Лариса Миргородська — авторка екологічних радіопроєктів і добре володіє темою. В одній з історій розповідає про шкоду для організму штучних добавок, бо також має фаховий досвід контролю за технологією виготовлення харчових продуктів. Доповнюють книгу ілюстрації Євгенії Шевченко.

Вечірка у стилі 80-их

Час і локація: початок о 18:00, креативний кластер «Na пошті».

Вхід: 150 гривень за перепродажем, 200 гривень – у день події. Квитки тут: http://surl.li/klamx.

«Вже у цю суботу, разом з командою Midnight Blues, ми сядемо в делоріан і понесемося в далекі 80-ті. Одягайте кольорові лосини, сорочки з плечиками, робіть «хімії» і гоу з нами. А за кращий прикид – буде подарунок! Разом з коміками будемо переглядати кліпи тих часів, і робити вікторину – з гарними призами», – йдеться в анонсі події. Без сумніву, буде весело! – обіцяють організатори.

Куди піти у неділю, 27 серпня?

Вистава для дітей «Урок для ослика»

Час і локація: початок об 11:00, тоді – о 13:30, тривалість – 30 хвилин, Тернопільський академічний обласний театр актора і ляльки.

Вхід: вартість квитка – 60 гривень. Квитки продаються у касі театру щоденно (крім суботи). Телефони для довідок: (0352) 52-49-54, 52-49-57, 25-15-69.

Майстер-клас з декорування чашок

Час і локація: початок о 12:00, гастрокластер «Na пошті».

Вхід: 400 гривень (реєстрація обов’язкова – пишіть в Інстаграм art.naposhti або @mamamnuma).

Тернополяни зможуть задекорувати чашку за вказівками майстрині Аліни Філяровської.

Учасників забезпечать усіма матеріалами.

Майстер-клас з приготування суші

Час і локація: початок о 13:00, балкончик гастрокластеру «Na пошті».

Вхід: 400 гривень (реєстрація обов’язкова – пишіть в Інстаграм art.naposhti або @mamamnuma).

Містян запрошують на майстер-клас з приготування суші! Вас навчать робити ваші улюблені роли, і ще й нагодують (кожен з’їсть по 2 роли). Кількість місць обмежена! Проведе сушист Микола Ордеха.

Благодійний метал-концерт

Час і локація: початок о 16:00, креативний кластер «Na пошті».

Вхід: 250 гривень за перепродажем, 400 гривень – у день події. Квитки тут: http://surl.li/klaow.

Створювати драйвову атмосферу будуть такі гурти: Sleepy Sorrow (Київ), Triumfate (Тернопіль), Doömzday (Львів), Three Dots (Львів), White Room (Львів), Avenu (Львів), Khorset (Івано-Франківськ). Частину виручених на концерті коштів обіцяють спрямувати на допомогу Збройним Силам України.

Театралізована екскурсія до Дня Міста «Якось у Тернополі»

Час і локація: початок о 16:00, біля «Туристично-інформаційного центру» (вул. Грушевського, 2).

Вхід: безкоштовний, але на екскурсію діє попередній запис за телефоном: 098 0 520 720.

Ви зможете поринути в історію міста, дізнатись багато таємниць про тернополян та їхнє тодішнє життя. Зібрані під час екскурсії добровільні пожертви будуть передані на допомогу ЗСУ.

А Ви відвідаєте якийсь із перелічених вище заходів? Або напишіть у коментарях свої варіанти, де можна культурно відпочити у Тернополі на вихідних та гарно провести час.

 

Читайте також:

Два спецпокази «Довбуша» відбудуться в Тернополі

Які вишиванки одягнули тернополяни на День Незалежності: шукайте себе та знайомих на фото!

Усіх об'єднала війна: у Тернополі показали фільм про 105-у бригаду тероборони (РЕПОРТАЖ)

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up