Кого чекає відпочинок, а хто працюватиме: гороскоп на вихідні 29-30 жовтня

Кого чекає відпочинок, а хто працюватиме: гороскоп на вихідні 29-30 жовтня

Леви на вихідних чудово проведуть час на природі. Овни напружено працюватимуть.

Дізнайтеся, що підготували для вас зірки в останні вихідні жовтня.

Овен

Пора зараз напружена, ви будете дуже зайняті різними справами, як бізнесовими, так і домашніми, як виробничими, так і особистими. А от відпочивати вам цими вихідними так і не випаде нагоди.

Телець

Хочеться пуститися берега, може, щось відсвяткувати, а може, навіть вигадати якийсь привід для того, щоб зібратися з друзями і повеселитися, бо останнім часом ви і так були занадто серйозними та відповідальними.

Відео дня

Близнюки

Буде нагода заробити трохи додаткових грошей і при цьому дуже не втомитися. Кошти приходять легко, як-от через вигідний продаж чи невелику додаткову роботу, а може хтось просто вирішить дати вам грошей.

Рак

У ці вихідні відкриваються нові перспективи і з'являється надія на покращення матеріального стану. Чи то вам вдасться щось непотрібне вдало продати, чи додаткову роботу якусь перспективну отримаєте, чи бізнес-проєкт новий замислите.

Лев

Вихідні підходять для того, щоб насолодитися природою, і хай це займе зовсім небагато часу, але ви зможете і прогулятися, і домашні справи владнати, і запаси на зиму зробити.

Діва

Тиждень був доволі напруженим, ви з усіх сил дряпалися вгору, боролися за певні вершини, але вам вдалося досягти запланованих цілей, і тепер навіть можете відсвяткувати свої досягнення.

Терези

Чимало часу проведете десь у дорозі, може, за містом, на дачі, на землі чи на природі, вирішуючи якісь нагальні питання. Зрештою, можете скористатися нагодою і відвести певний час для відпочинку, але здебільшого будете дуже зайняті справами.

Скорпіон

Ви продовжуєте жертвувати своїм часом для того, щоб вирішити питання ваших рідних та близьких. Утім, ці проблеми можуть зачепити і вас, якщо ви залишитесь осторонь. Тому у ваших інтересах таки допомогти іншим.

Стрілець

Трудовий тиждень триватиме і у вихідні, і не лише, тому що ви не змогли впоратися з роботою у робочі дні. Просто завдань буде надзвичайно багато, ще й завершити їх потрібно буде терміново.

Козеріг

Домашні справи потребують термінового вирішення і можуть зайняти всі ваші вихідні. Маєте і дім прибрати, і щось значне купити, і про запаси продуктів подбати, і це все не лише для себе, а ще й для родичів чи сусідів.

Водолій

Маєте зважитися на серйозні кроки, але вам потрібен час та аргументи, щоб себе переконати у доцільності того чи іншого варіанта. От ви і будете думати, зважувати та переконувати себе в тому, що таки потрібно щось робити.

Риби

Зараз ви цілком можете реалізувати своє бажання забитися в нірку, тепло закутатись і насолодитися тишею та фантазіями. Втім, можете додати до задоволення ще якесь рукоділля та перегляд фільмів і серіалів.

 Читайте також:

Ранок починається не з кави. Як починати день з користю для організму

Шість порад про те, як і що їсти, щоби завжди бути повними сил та енергії

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up