„Нагла поміч” забрала з Тернополя кубок з гри Mind Game

„Нагла поміч” забрала з Тернополя кубок з гри Mind Game
  • Нещодавній Чемпіонату України з вікторини «Mind Game». який відбувся у "Подолянах",  завершився без призів для тернопільських учасників.
  •  Найсильніша місцева команда «Deep Thought» зайняла лише четверте місце. Перемогу здобув минулорічний чемпіон  - команда «Нагла поміч», в якій зібрались гравці із Чернівців, Івано-Франківська та Городенки. 

 

 

 

 

На п’єдестал також піднялись гравці із команд "Інші імена” та "Ladybugs”. Журналіста "20 хвилин" погодилась прийняти у свій склад тернопільська команда «Квестери».

- Ми граємо в різні інтелектуальні ігри уже вісімнадцять років. Сильні тим, що є командою однодумців і маємо професійно розмаїтий склад: у нас навіть є секретар міськради, та професійний музикант, - розповідає, тепер уже, дворазовий чемпіон України Степан Житарюк.  - Особливість нашої команди в тому, що ми возимо із собою доньку одного із учасників. Але не тому, що не маємо з ким її залишити, а тому що вона дивиться телевізор постійно, і може краще за нас усіх відповідати на питання про сучасні шоу чи рекламу.   

Зовсім інший настрій панував у тернопільських ерудитів.
 - Наш головний принцип, не перемога, а участь, - запевнила один із гравців, Тетяна. Зібравшись у тісне коло із десяти чоловік, Квестери жартома  обговорювали наскільки низьке місце вони займуть. Уже після першого туру їх  «надії» почали справджуватись: з восьми питань команда змогла знайти відповідь лише на одне, і зайняла останню, 24-ту  сходинку. Складні анаграми та загадки істотно не поліпшили ситуацію, і 15-хвилинну перерву команда зустріла на передостанньому місці. Стоїчно витримавши удар, гравці зібрались із духом і наступні три тури виявились переломними.
 - Я знаю, я знаю,- весело підстрибує на стільці гравець, - я там була. На екрані, тим часом, демонструють ролик із краєвидами міста, причому  догори ногами. Поки  інші учасники команди намагаються, хоч що-небудь зрозуміти у наборі зображень із перевернутими церквами і парками, у дівчини по губах можна прочитати:  Тбілісі. В такому ж темпі  проходить музичний етап, в якому команда з легкістю згадує автора музики до "Хрещеного батька".  

Відео дня

 Квестери взяли п'ять із шести, але тур складний і цілком можливо, що  в усьому залі їх показник максимальний.   Ведучий підходить в їх куток, де сидять ще дві команди. Поки він підтримує інтригу, rвестtри дружньо скандують в знак перемоги і барабанять по столу. Але безрезультатно: їм знову не пощастило. Однак проміжні результати тепер набагато кращі - чотирнадцяте місце. Щільність команд настільки висока, що кожен із верхньої  половини таблиці має шанси приміряти медалі чемпіонату.
 В найважливіший момент змагань, командам пропонують впасти в дитинство, і впізнати у товариській тварині  герб журнала «Пізнайко». Або вгадати, що на думку Пікасо, є справді реальним. Відповідь: все, що можна уявити. Коли пролунало останнє питання, усі полегшено зітхнули - трьохгодинний марафон завершився. Але чи задовольнить  результат  команду, яка не пасе задніх у тернопільському чемпіонаті?   Поки відбувається остаточний підрахунок, команди змагаються у своєрідному човниковому бігу: підходять до столику журі і доводять, що невірні відповіді слід зарахувати.  Судді витримують натиск і фінальні результати практично не відрізняються від поточних. Коли на міні-екрані нарешті показують підсумкову таблицю, по залу прокочується хвиля розчарованих вигуків порівну із радісними аплодисментами.  Квестери поділили восьме - дев'яте місце і це другий кращий результат для Тернополя. 

А чемпіони у веселому настрої. Вони не покидали першої сходинки із початку змагань  Від організаторів їм перепало 4 тисячі гривень. Будемо сподіватися, наступного разу серед переможців з'явиться і команда із Файного міста Тернопіль.


 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк Від читача 09:22 У конструктивній співпраці – ефективна робота 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці 15:45 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 17 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up