Полізли в річку напідпитку. В Бучачі врятували від утоплення двох людей

Полізли в річку напідпитку. В Бучачі врятували від утоплення  двох людей

28 липня в Бучачі двоє чоловіків у стані алкогольного сп'яніння пішли купатися на водойму, а от самотужки вибратися з води не змогли. На місце довелося викликати рятувальників.

28 липня о 17:27 на пункт зв’язку 9-ї державної пожежно-рятувальної частини 4-го державного пожежно-рятувального загону від чергового поліції надійшло повідомлення, що в м. Бучач Чортківського району на вул. Л.Українки в р. Стрипа впало двоє чоловіків, які перебували у стані сильного алкогольного сп’яніння та не в змозі самостійно вибратись із води.

На місце події було направлено черговий караул 9-ї державної пожежно-рятувальної частини 4-го державного пожежно-рятувального загону. По прибутті до місця події особовим складом пожежно-рятувального підрозділу обох потерпілих було врятовано. Рятувальники, за допомогою рятувальної мотузки витягли їх на берег та передали працівникам екстреної медичної допомоги, повідомляють в Головному управлінні ДСНС у Тернопільській області.

Врятовані – громадяни 1967 та 1958 років народження, жителі с.Підлісся Бучацької ТГ та м. Бучач Чортківського району.

Відео дня

Лікарі, які оглянули чоловіків встановили, що їхньому життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Того ж дня на водоймах Тернопільщини сталося два нещасних випадки

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що потерпілий того дня прийшов на роботу до батьків. Чекав їх на ставку. В кінці робочого дня, о 17:00, батько намагався додзвонитися до сина, але той на дзвінки не відповідав. Він разом з співробітниками пішов шукати юнака, але марно.

Інший нещасний випадок трапився того ж дня. Близько 13:20 на лінію "102" надійшло повідомлення від жителя села Струсів Микулинецької територіальної громади про те, що у Сереті він виявив тіло односельчанина. 50-річний чоловік пішов купатися і втопився. При огляді тіла судово-медичний експерт слідів насильницької смерті не виявив.

Обидва факти правоохоронці внесли в ЄРДР згідно із статтею 115 Кримінального кодексу з позначкою "нещасний випадок", повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

А місяцем раніше, у ставку на Теребовлянщині втопилися двоє дітей: жоден з хлопців не вмів плавати.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up