Природа, час з сім’єю або праця: як тернополяни відпочивають на вихідних? (ОПИТУВАННЯ)

Природа, час з сім’єю або праця: як тернополяни відпочивають на вихідних? (ОПИТУВАННЯ)
  • Вже третій місяць в Україні точиться війна з російським агресором. Інформаційний простір щодня наповнений безліччю сумних новин.
  • Як відволікаються від негативу, що буквально звідусіль? Яким чином проводять свої вихідні? Ми запитали у містян.

24 лютого розпочалось повномасштабне вторгнення росії. Досі майже щодня лунають сирени, люди ховаються в укриття та підвали, а в окремих регіонах України ведуться запеклі бої з ворогами. Усе це викликає постійний стрес…

У суботу та неділю є нехай і мінімальний, але шанс відпочити, провести час з приємністю й зарядитись енергією на наступний тиждень.

Відео дня

Як тернополяни проводять своє дозвілля на вихідних й «проганяють» печальні та депресивні думки? Ми у них дізнались.

Таня, 34 роки, продавець

– Я здебільшого працюю, а коли є вільний час, то ми з дитиною йдемо гуляти у центр. Якось так, розважаємо себе, як можем! Якщо весь час думатимем про власні проблеми і занурюватимемось у них з головою – буде біда! На вихідні у мене, якщо чесно, дім-робота, дім-робота… Готую їсти, дитина відвідує заняття в онлайн-школі. Прогулюємось іноді по вулиці, бо гарна погода!

 

Ігор, 65 років, приїхав з Херсону

– Від новин як відволікаюсь? Не маю інтернету і не маю смартфона! Тому їх і не читаю! З «малими» на вихідних йду гуляти містом. Я сам з Херсону, приїхали з сім’єю сюди півтори місяця тому. Тернопіль дуже гарний, нам подобається! Єдине – багато забудувань. Я у 80-х роках коли мандрував цим краєм, то місто було зеленішим! Зараз скверики забудовані!

 

Аліна, 32 роки, з Харкова

– З дитиною гуляємо на дозвіллі. Вихідні намагаюсь проводити у сімейному колі. Ми ходимо у парк подихати свіжим повітрям, розмовляємо… Зараз важко, але зупинятись не можна, слід жити далі! Віримо, що війна дуже-дуже швидко закінчиться! Ми з Харкова! Приїхали сюди 20 березня. Місто нам до вподоби, маю тут друзів, тому ми не самі.

 

Соня, 18 років, студентка

– Коли є час, то виходжу на вулицю! Надворі хороша і тепла погода! Щодня маю багато справ, готуюсь до літа, тренуюсь. Взагалі, є чимало способів відпочити і відволіктись від негативу. Головне – налаштувати себе правильно! На вихідних в основному проводжу час з рідними, це тепер дуже важливо!

 

Михайло, 39 років, менеджер

– Від сумних новин відволікаюсь працею! На вихідних іноді ходжу в кафе. На жаль, дружина з дитиною зараз в Польщі, тому у Тернополі я сам. Чекаю їх з нетерпінням, повинні скоро приїхати!

 

 

 

Іван, 26 років, програміст

– Стараймось з друзями активно проводити вільний час, прогулюватись! Вихідні як і до війни стандартно проходять. Часом можемо виїхати десь на природу. Я, наприклад, більше часу проводжу в селі, ніж тут. Там не так відчуваються «тривоги», у Тернополі все значно серйозніше.

 

 

А як Ви проводите свої вихідні і відпочиваєте? Напишіть у коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Viktor Aleksandrovich Ka

    ДОСТАЄШ СТРЕСУ,ЩОРАЗУ ОПИНИВШИСЬ У ПАРКУ ,ДЕ З*ЯВЛЯЄТЬСЯ ЩОТИЖНЯ НОВІ КІОСКИ.
  • Ліда Плющ

    БУХАЄМО ДРУЖНО, ЯК ВСІ🤦😁😂
  • Людмила Борзенкова

    Продивляю мелодрами.

keyboard_arrow_up