Реп концерт, чайна церемонія та виготовлення прикрас: куди піти у Тернополі 29-30 липня?

Реп концерт, чайна церемонія та виготовлення прикрас: куди піти у Тернополі 29-30 липня?
  • Влітку хочеться провести вихідні активно, на свіжому повітрі, або відвідати цікавий захід. На вас чекають цікаві майстер-класи, події для малечі, гумористичні концерти та екскурсії.
  • «20 хвилин» традиційно зібрали добірку подій у Тернополі на будь-який смак та бюджет.

Аби тернополяни могли відпочити на вихідних, дізнатись щось нове і морально «розвантажитись», ми підготували цілу добірку, куди піти і що подивитись у місті. Деякі заходи безкоштовні й доступні для всіх. За інші доведеться платити, однак частина з них мають благодійний характер і спрямовані на підтримку наших захисників. Частину оголошень ми взяли з платформи MoeMisto, де публікують анонси подій. Також слідкуйте за оновленнями сторінки MoeMisto у соцмережі Інстаграм!

Куди піти у суботу, 29 липня?

Гра «Життєвий Капітал»

Час і локація: початок о 12:00, тривалість – 5 годин, Діловий клуб «Партнер» Тернопілля.

Відео дня

Вхід: 400 гривень, забронювати місце можна тут: https://forms.gle/tmfsMdMS1Dhavwuq9.

«Життєвий Капітал» – це ноу-хау у навчанні дорослих та дітей. Він поєднує в собі трансформаційну та психологічну гру і соціально-економічний симулятор реальності. В ігровий процес «вшиті» всі легальні фінансові інструменти в Україні, якими може користуватися «будь-який пересічний громадянин»: банківські депозити, кредити комерційні та приватні, гроші «під подушкою» та пенсійно-накопичувальні програми. В грі змодельовані практично всі можливі життєві ситуації які так, чи інакше впливають на фінансове становище людини. У тренінг входить кава-пауза.

Презентація поетичної книги-фотоальбому «Незламній»

Час і локація: початок о 16:00, креативний кластер «Na пошті».

Вхід: вільний.

Книга «Незламній» / For Invincible – це збірник-присвята Україні. Тут ви знайдете тексти про боротьбу, відвагу, любов і незламність українців. Кожне слово цієї книги пронизане силою і волею до свободи, а кожне фото — емоціями, які проживаємо та не маємо права забути. Всі тексти збірки продубльовані англійською мовою. У збірку включена поезія таких авторів: Ярини Чорногуз, Тані-Марії Литвинюк, Павла Вишебаби, Олега Вишиванюка, Юлії Жирохової, Віталія Бирчака тощо.

Читання книжки «7 звичок щасливих дітей»

Час і локація: початок о 16:00, книгарня «Є» у Тернополі.

Вхід: вільний, реєстрація за адресою: [email protected].

Книгарня «Є» запрошує дітей віком 7 -11 років на знайомство з книгою Шона Кові «7 звичок щасливих дітей». Вона складається із семи історій про мешканців селища 7 Дубів: ведмедика Ґуба, білченяти Софі, кроленяти Джампера і їхніх друзів. Щодня дітлахи навчаються, розважаються та вирішують якісь клопоти. Наприклад, що робити, коли тобі нудно? Як переконати батьків утілити мрію? І чи можливо досягти перемоги в командній грі, коли супротивники значно вправніші?

Реп, хіп-хоп та реггі-концерт від молодих реперів

Час і локація: початок о 18:00, креативний кластер «Na пошті».

Вхід: 200-250 гривень, квитки можна придбати тут: https://secure.wayforpay.com/payment/rephiphop.

На сцені виступатимуть:

  • BANDI&BAGI.  Дует з’явився зовсім нещодавно, та вже з першої пісні хлопці показали, хто вони у цій грі. Стилі, в яких працюють Bandi та Bagi – реггі, поп, хіп хоп;
  • NAIMES. Молодий артист, який популяризує українське. Його тексти мають глибокий сенс та несуть важливий посил для кожного слухача. Він вкладає душу та любов в кожен рядок тексту.
  • STOSLIV. Реп-виконавець з Івано-Франківська відомий оригінальним підходом до реп-музики в цілому. Незвичайні біти в поєднанні з низьким голосом – «фішка» артиста.

Куди піти у неділю, 30 липня?

Чайна церемонія

Час і локація: початок о 12:00, простір te.cult.

Вхід: участь коштує 300 гривень, обов’язкове попереднє бронювання місця на Інстаграм-сторінці.

«Ця чайна церемонія націлена на занурення в середину себе. Через звернення уваги на подразники, які надсилають інформацію в мозок через органи чуття, ми мимовільно потрапляємо в стан «медитації» або ж «деконцентрація уваги». Це нам дає змогу подивитись на себе та патерни своїх реакцій ніби зі сторони і краще пізнати себе. На допомогу прийдуть китайських чаї, які налаштовують нервову систему на протилежні стани», – пишуть в анонсі. 

Майстер-клас з виготовлення прикрас

Час і локація: початок о 13:00, балкончик гастрокластеру «Na пошті».

Вхід: 250 гривень (реєстрація обов’язкова – пишіть в Інстаграм art.naposhti або @mamamnuma).

Тернополяни матимуть шанс виготовити справді унікальні та неповторні прикраси з епоксидної смоли за вказівками майстрині Аліни Філяровської – засновниці власного бренду. Цього разу можна буде створити сережки чи брошку. Кількість місць обмежена, тому поспішайте забронювати своє.

Концерт Life in Concert

Час і локація: початок о 18:00, креативний кластер «Na пошті».

Вхід: 250 гривень, квитки можна придбати тут: https://secure.wayforpay.com/payment/spekotno.

«Тернопіль, до вас наближається цунамі молодої крові: сексуально-алкогольна група «Корба», драйвові «Мальви», несамовитий «Дивний простір» та «Третя спроба», – йдеться в анонсі.

Долучайтесь до екскурсій містом

«Туристично-інформаційний центр міста Тернополя» на вихідні – 29-30 липня, організовує чотири пізнавальні екскурсії для тих, хто хоче глибше дослідити рідний Тернопіль. Деталі:

  • «Таємниці старого замку» – 28 липня о 12:00.
  • «Велич Тернопільської Катедри» – 28 липня о 15:00.
  • «Від Палацу до Двірця» – 30 липня о 13:00.
  • «Українське серце Тернополя – Церква Різдва» – 30 липня о 15:30.

Попередній запис на екскурсії обов’язковий. Реєстрація закінчується за день до екскурсії. Записатись можна, подзвонивши за номером: 098 0520 720, або за адресою – вулиця Михайла Грушевського, 2. Ціну екскурсій можна дізнатись під час реєстрації.

Також відбудуться майстер-класи, під час яких ви зможете створити унікальний малюнок на тканині в старовинній техніці – на сумочці, мішечку, рюкзаку або футболці на вибір. Усіма матеріалами вас забезпечать. Майстер-клас підходить для дорослих і дітей віком від 6 років. Заняття пройдуть у трикутному будиночку на Площі. У разі тривоги будиночок не діє. Розклад майстер-класів:

  • 29 липня, субота – 13:00 - 18:00.
  • 30 липня, неділя – 13:00 - 18:00.

А Ви відвідаєте якийсь із заходів? Або напишіть у коментарях свої варіанти, де можна культурно відпочити у Тернополі на вихідних.

 

Читайте також:

Україні бракує хорошої та чесної влади: яких змін хочуть тернополяни у місті та в державі?

Журналісти в умовах війни можуть безоплатно застрахуватися до 100 тисяч доларів

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Роман Рома

    Ті атракціони це просто жаХ
  • Оксана Чубата

    Вчора на сесії потрібно було  зробити щось для дітей .
  • Михайло Королішин

    Заохочують всіх, хто не поїхав на фест ''файне місто''

keyboard_arrow_up