Сім нових атракціонів поставлять на головній площі Тернополя

Сім нових атракціонів поставлять на головній площі Тернополя
  • "Зимове містечко" офіційно відкриють 19 грудня і працюватиме воно до 28 січня.
  • Підприємці з різних областей країни надали в оренду своє обладнання для "Зимового містечка".

Зимове містечко офіційно планують відкрити на свято Миколая 19 грудня, кажуть організатори дійства. Тоді ж планують запалити головну ялинку міста.

- Частково містечко почне працювати з цієї неділі, 17 грудня, – розповідає директор Тернопільського туристично-інформаційного центру Тарас Ковальчук. - Також багато чого залежить від погоди. Зокрема ковзанка, для якої потрібно морозу. Щодо інших атранкціонів, то деякі з них завтра до кінця дня будуть складенні і думаю, що в неділю тернополяни зможуть на них розважитися.

Будуть і новинки, на театралці, каже пан Ковальчук.

Відео дня

- Близько семи атракціонів у нашому місті ще не виставляли, - наголошує співрозмовник. -  Зокрема великий автодром, подібний до того, що є в нас в парку "Топільче" - стаціонарний, де є електричні машинки. Також буде лавка з панорамним видом, яка має підніматися десь на шість метрів від землі. А для малих дітей змонтуємо манеж, поставимо гелікоптери, та має працювати великий потяг.

Організатори "Зимового містечка" залучили підприємців з інших областей, які надали своє обладнання в оренду.

- На "єлісях" ми планували встановити ще більше атракціонів, але там немає технічної можливості заїзду великогобаритного транспорту, - продовжує пан Ковальчук.

Діятиме зимове містечко з 15 грудня по 28 січня.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Anonymous

    Залучили підприємців з інших областей, які надали своє обладнання в оренду? Замість того, щоб заробити гроші в бюджет, здавши в оренду місця для підприємницької діяльності на час свят?  На оренду сумнівних атракціонів в інших областях гроші є, а на дитсадки для дітей з передмість нема? Потім розказуватимуть, що не заробили на тих атракціонах навіть того, що витратили на їх оренду.
  • Anonymous

    У жовтні 2004 року в парку імені Шевченка в Чернівцях отримали травми троє дівчаток 14, 15 і 17 років. Двоє з них – гості з Дніпропетровська і одна чернівчанка. Вони теж каталися на атракціоні "Лавка". Тоді там не спрацювала страхова планка. Джерело: https://molbuk.ua/10295-avarja-na-atrakcon.html

  • Anonymous

    А ось про нещасний випадок з аналогічним атракціоном на Херсонщині: http://umoloda.kiev.ua/number/2150/116/76593/

  • Anonymous

    Вже всі забули про трагедію, що сталася на атракціоні "Лавка" в Тернополі? То пригадайте собі, прочитавши ось цю статтю: https://te.20minut.ua/Podii/pyatero-ternopolyan-travmovani-i-zhinka-pomerla-pislya-togo-yak-vipali-25476.html

    І подумайте добре, чи варто ходити на ці сумнівні розваги, що пропонують різні бродячі цирки, луна-парки і артисти погорілих театрів.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up