Субота - останній день "КіноХвилі-2018". Програма кінофоруму

Кіноподія року у Тернополі завершиться 22 грудня, у суботу. На кількох локаціях тернополяни зможуть переглянути фільми різних жанрів та зустрітися із кіномитцями. У суботу також відбудеться офіційне закриття фестивалю.  

Локація:  «Просвіта» (вул. Й. Сліпого, 3)

12. 00 – майстер-клас від Оксани Волошенюк «Як написати відгук про фільм, який ти  вподобав, за 15 хвилин». Найкращі роботи будуть відзначені.

Оксана Волошенюк — член ФІПРЕССІ ( Міжнародна асоціації кінопреси), Комітету Національної премії кінокритиків,  н. спів. відділу екранно-сценічних мистецтв та культурології  Інституту мистецтвознавства, фольклору та етнографії ім. М. Рильського, кандидат мистецтвознавства.

Відео дня

14. 00 – презентація проекту «Цікава фінансова грамотність», що реалізовується за підтримки Тернопільської філії ПАТ НСТУ. Презентує Віталій Письменний — автор проекту, викладач ТНЕУ.

            

Локація:  бібліотека-музей «Літературне Тернопілля» (вул. І. Франка, 21)          

12.00  - 15. 00  (кімната 1)кастинг-прослуховування жінок і чоловіків віком від 25 до 50 років на ролі в телевізійному серіалі  “Гайдамаки” (проект розроблено за підтримки Українського культурного фонду, сценарій Сергія Тримбача)

                       Прослуховування проводить режисер серіалу Ігор Шкурін.

 

Локація: Палац кіно  (вул. І. Франка, 8)

12. 00  –  кіноальманах: «Різне кохання» («Сучасне Українське кіно»)    «Сказ»  (реж. М. Нікітюк, 2016 р., 21 хв.,)

У розпалі життєвої кризи Тамара намагається дізнатися, чи заразилася вона сказом від собаки, котра  вкусила її на вулиці. Аж раптом до неї додому приходить жінка – молода коханка її чоловіка.

 

            «Благодать» (реж. Ж. Озірна, 2017 р., 21 хв.)

Молода дівчина в пошуку змін. Проте старе зимове місто пропонує їй лише божественне....

 

              «Невидима»   (реж. М. Наконечний, 2017 р., 25хв.)

Історія молодої вчительки сільської школи. Відвертий та ганебний випадок, що стається із нею прямо посеред уроку на очах у всього класу, змушує її звернути погляд всередину себе й зануритися вглиб своєї травмованої особистості. Та чи зможе вона тепер опанувати її?

              «Кров»  (реж. В. Сочивець, 2016 р., 13 хв.,)

Молода віолончелістка закохана і хоче, щоб Він став її першим, але не кожен хлопець наважується на це…

13. 25 – обговорення з режисерами Валерією Сочивець, Максимом Наконечним.

13. 30 – кіноперегляд: драма

             «Коли падають дерева»   (реж. М. Нікітюк, 2018 р., 88 хв.)

Після смерті батька перед Ларисою гостро постає питання її майбутнього. Лариса хоче творити свою долю власними руками, та за любов до бандита Шрама її осуджує родина. Бабуся, яка переживає лише за те, що скажуть люди, та змучена мати Лариси підштовхують її до стереотипного сценарію життя. Лариса і Шрам планують втекти разом подалі від бандитів, розрухи та родичів.

14. 30 обговорення з продюсером Ігор Савиченком.

15. 40 – офіційне закриття ІІІ Всеукраїнського форуму «КіноХвиля».

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up