Що ти знаєш про Україну? Пройди тест – виграй підписку на сайт «20 хвилин»

Що ти знаєш про Україну? Пройди тест – виграй підписку на сайт «20 хвилин»
  • Незалежній Україні 24 серпня виповнюється 30 років. Понад чверть століття ми досягаємо нових вершин і пишемо сучасну історію.
  • З нагоди свята редакція «20 хвилин» підготувала для вас тест. 30 питань про історію, перемоги, спортивні здобутки та цікаві факти нашої Батьківщини.
  • А як добре ти знаєш свою країну? Перевір свої сили. Відповідай на запитання нижче.

У нас не все солодко, можливо, ми не живемо ще так, як мріємо. Але ми вільні, незалежні, ми особливі. Ми – українці, ми знаємо ціну нашої свободи. У нашій країні і далі точиться війна, зарплати і пенсії в нас не найбільші у світі. Але подивіться довкола – яка краса!

У нас живуть найкращі люди. У нас багаті і неймовірної краси земля, ліси і ріки. Мова в нас солов'їна. Хоч про нас кажуть, що кожен сам по собі, це не зовсім так. Бо ми вміємо згуртуватися заради спільної мети. Бо кожен із нас цінує свободу, незалежність і прагне до кращого. Єднаймося і далі. Будьмо незалежними!

У свою чергу, редакція «20 хвилин» також є незалежною від влади і олігархів, ми подаємо лише перевірені факти. Завдяки вашим підпискам і підтримці ми розвиваємо незалежну журналістику. 

Відео дня

До 30-річчя Незалежності України ми пропонуємо пройти тест на знання своєї Батьківщини. 

Скидайте скріншот із результатом у коментарях. Якщо не можете зробити знімок екрану, попросіть допомогу у рідних чи знайомих. Або ж просто сфотографуйте монітор комп'ютера, якщо проходите тест на ньому. Якщо потрібна технічна підказка – зверніться у редакцію за номером: 097-445-82-67.

До 30-річчя Незалежності України журналісти «20 хвилин» вирішили перевірити, як тернополяни знають історію нашої незалежної країни. За правильні відповіді, тернополяни отримали підписку на усі преміум-матеріали на сайті «20 хвилин».

Усім, хто дасть правильні відповіді на 28-30 запитань, ми даруємо безкоштовну підписку на два місяці на сайт «20 хвилин». Переможців визначимо 31 серпня о 12.00.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (51)
  • Евгений Мостовый

  • Oksana Butrin

  • Дмитро Бугера

  • Сергій Чорнописький

keyboard_arrow_up