Тернопільський гурт "Тріода" номінували на Народну премію шоу "Х-фактор"

Тернопільський гурт "Тріода" номінували на Народну премію шоу "Х-фактор"
  • До ювілейного сезону музичного телешоу "Х-фактор" телеканал "СТБ" влаштував конкурс на найулюбленіший колектив із всіх сезонів.
  • Серед багатьох учасників і тернопільський музичний гурт "Тріода". 

-  Це телеканал СТБ організовує з нагоди 10-ї річниці шоу "Х-фактор", - розповідає учасник гурту "Тріода" Андрій Гамбаль. - Деталей поки не знаю, мушу уточнити в продюсера шоу Ігоря Кондратюка. Я знаю, що вони обирають найкращого переможця, найкращий колектив, найкращий склад журі. Люди голосують, а найкращі потім отримують премію. Ми будемо вдячнні за підтримку. 

Проголосувати можна за посиланням тут.  Для того, щоб це зробити вам необхідно лише авторизуватись через соцмережу. 

У номінації вказано ще старий склад гурту.  У серпні 2015 відбулися зміни в колективі. Олександр Алексєєв вирішив розпочати сольну карꞌєру та залишив колектив. Замість нього, в колективі з'являється — Андрій Липко. Проте голосувати учасники мають за той склад, який переміг у проекті. 

Відео дня

Учасники гурту просять підтримки  у конкурсі. А також запрошують на свій сольник уонцерт, який відбудеться 8 грудня у ПК "Березіль".

Читайте також: У день Валентина учасник “Тріоди” одружився зі своєю коханою
 

Довідка

«Тріода» — український колектив з Тернополя, супер-фіналісти шоу Х-фактор — 4. У склад гурту входять троє учасників: Андрій Гамбаль, Володимир Рибак та Павло Червінський.
Гурт «Тріода» був створений під час їхнього навчання в Тернопільському національному педагогічному університеті Назва гурту «Тріода» містить дві складові: «Трі» — означає тріо, а «-ода» з грецької перекладається як «пісня».

2013 рік видався одним з «найплодотворніших» років за час існування колективу. Гурт взяв участь у шоу [[Х-фактор}] . На кастингу в Одесі він акапельно виконав пісню Олександра Пономарьова «Він чекає на неї» і отримав запрошення в тренувальний табір, а після нього потрапив до прямих ефірів.

Після закінчення проекту «Х-Фактор» гурт розпочав професійні виступи.
3 липня 2014 року відбувся перший сольний концерт гурту в клубі в «Indigo».

2015 рік розпочався з туру Америкою. На початку січня гурт спільно з відомими співаками Ніною Матвієнко, братами Дмитром і Назарієм Яремчуками та Володимиром Окілко розпочали тур містами США. За декілька тижнів артисти з концертною програмою «Різдвяний зорепад» відвідали Чикаго, Нью-Йорк, Детройт, Клівленд, Нью-Джерсі.


Гурт брав участь у благодійних концертах на підтримку української армії та постраждалих від воєнних дій; заспівав у духовних закладах. 

Опитування

Чи знаєте ви пісні гурту "Тріода"


 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Tatiana Chevchenko

    Наші соловейки заслуговують на всі найпочесніші преміїїї !!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:15 На корупції затримали військовослужбовця Тернопільського військкомату 12:00 Погіршення погоди на Тернопільщині може призвести до збільшення кількості аварій — поліція 11:32 Померла 6-місячна дівчинка, яка у лютому постраждала в аварії на Підволочиському шосе 10:50 Від отруєння чадним газом постраждала 72-річна тернополянка Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 10:20 Тернопільські капелани відвідали військових на Харківсько-Лиманському напрямку 09:14 Дві ранкові ДТП у Тернополі: де наразі ускладнений рух? 09:02 Жінка з Тернопільського району втратила 46 тисяч гривень, коли хотіла отримати допомогу 08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up