Забіг для закоханих, стендап-виступи і концерт Артема Пивоварова: куди піти у Тернополі 11-12 лютого?

Забіг для закоханих, стендап-виступи і концерт Артема Пивоварова: куди піти у Тернополі 11-12 лютого?
  • Нарешті ми дочекались вихідних. Вони у Тернополі цього разу насичені активними, культурними і пізнавальними івентами. Ви зможете задонатити на потреби військовиків, з’їздити в одне з містечок області на безоплатний виступ KOZAK SYSTEM або власноруч зробити Стрітенську свічку чи прокачати бізнес-знання.
  • Всі ці події пройдуть у місті 11-12 лютого. «20 хвилин» зібрали для вас найцікавіші заходи, які можна відвідати і добряче відпочити.

Навіть в умовах війни, стресу й перебоїв з електроенергією, треба трішки часу приділяти собі і своєму розвитку та відпочинку. На різних локаціях Файного міста цими вихідними пройде безліч класних подій: розважальних і пізнавальних, як для малечі, так і для дорослих. Багато івентів мають благодійний характер і спрямовані на підтримку наших Воїнів. Що відбуватиметься у Тернополі – дивіться у добірці. Частина оголошень взяті з платформи MoeMisto, де регулярно публікують анонси подій. Слідкуйте за оновленнями MoeMisto в соцмережі Інстаграм!

Куди піти у суботу, 11 лютого?

Стендап по-рівненськи

Час і локація: початок о 19:00, креативний кластер «Na пошті».

Відео дня

Вхід: 200 гривень (квиток купуйте за лінком: https://secure.wayforpay.com/payment/standupwest).

Рівненські коміки з нетерпінням чекають зустрічі з тернополянам. На сцені виступлять півфіналісти телевізійної «Ліги Сміху», переможці «Розсміши коміка» та «Ліги Сміху» у Рівному, учасники багатьох стендап-фестивалів. Вони завоювали серця глядачів України та Європи і підготували найкращі жарти для вас. Хлопці також волонтерять. З перших днів війни вони передали десятки автомобілів на Схід і отримали у знак вдячності трофеї від військових. Їх розіграють на аукціоні цього ж вечора, а кошти передадуть на потреби Збройних Сил. В залі вільна посадка! 

Забіг для закоханих «Зігрій котика ЗСУ»

Час і локація: початок о 9:30, збір учасників на Набережній Тернопільського ставу.

Вхід: стартовий внесок становить 150 гривень.

Традиційно у Тернополі до Дня закоханих, який відзначають 14 лютого, проведуть символічний благодійний легкоатлетичний забіг на дистанцію у 4 кілометри. Участь у забігу можуть взяти як пари, так і жителі міста, які хочуть активно провести дозвілля. Захід стане чудовим приводом до спільного відпочинку з коханою людиною, а ще це можливість допомогти бійцям ЗСУ. Цьогоріч організатори дещо змінили формат щорічного забігу. Окрім нього, на закоханих чекають конкурси та подарунки, а на всіх учасників – пам’ятні медалі, гарячі напої, презенти від партнерів та затишна атмосфера. Організатор події: Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення. Старт та фініш біля Острівця Закоханих. Видача номерів починається о 09:30, а сам забіг о 10 годині. Нагородження переможців – о 12:30. Обов’язкова реєстрація: https://docs.google.com/.../1Y.../edit.

Відверта комедія «Гормон кохання, або Тестостерон»

Час і локація: початок о 18:00, Драмтеатр імені Тараса Шевченка.

Вхід: квитки можна придбати тут:  https://ticketclub.com.ua/?lc=3&ct=9. Їхня вартість становить 130-150 гривень, залежно від обраного вами місця у залі.

Тернополян запрошують подивитись відверту комедію «Тестостерон, або Гормон кохання». Вікові обмеження – 18+. «Чи може відбутися весілля без нареченої?.. Звичайно! Достатньо сімох чоловіків, які розберуть жінок на «мікроелементи». Секс, гроші, брутальність, любов змішаються в один коктейль під назвою «Тестостерон» і вибухнуть у шаленстві пристрасті в гормоні кохання...» – такий опис комедії. Режисер-постановник вистави – заслужений діяч мистецтв В'ячеслав Жила.

Вебінар «Прокачуємо життєві навички»

Час і локація: вам їх повідомлять після попередньої реєстрації.

Вхід: 400 гривень, при попередній реєстрації – 300 гривень.

 «Можна слухати багато вебінарів різних тренерів, а можна подивитись на практиці Вашу фінансову поведінку та виправити в реальному житті Ваші дії та вибудувати правильні стратегії», – вказано в анонсі. Організатором події є «Діловий клуб «Партнер» Тернопілля». Містян запрошують на фінансово-психологічний тренінг з управління ресурсами із адаптованими інструментами ринку «Життєвий капітал». Ви зможете отримати навички керування фінансами, усвідомити внутрішні бар’єри відносно грошей, оцінити навички вести ділові переговори, навчитися ставити мету і будувати стратегію для її досягнення, отримати зворотній зв'язок тренера по особистій моделі поведінки тощо. Тренінг займає 5 годин (включено каву-перерву): 20 хвилин – правила, стратегії, кейси, 4 години – гра-тренінг, 40+ хвилин – аналіз і резюмування учасників, визначення зон розвитку, питання-відповіді. Ведучими вебінару є тренери гри «Життєвий капітал», фінансові радники, Амбасадори з фінансової грамотності в Україні, представники ГО «Діловий Клуб «Партнер». Тренінг проводиться у малих групах від 6 до 9 осіб! Встигніть забронювати місце: https://forms.gle/x5WPKimfcWgYmbmP8. Реєстрація завершується 10 лютого о 23:00.

Екскурсії «Таємниці старого замку» та «Історії Тернопільської Мельпомени»

Час і локація: старт першої о 12:00, другої – о 14:30, деталі вам повідомлять після реєстрації.

Вхід: запис на екскурсію обов’язковий, по телефону вам скажуть ціну.

А що Ви знаєте про театр? Чи б не хотіли побачили місце, де був перший театр, дізнатись, якими були перші театральні сцени, а також поринути у подорож закуліссям драматичного театру? Майстерні костюми, грим, реквізит, декорації і багато таємниць акторів... «Туристично-інформаційний міста Тернополя» запрошує вас на екскурсії. Попередній запис обов’язковий. Реєстрація закінчується за день до екскурсії (відбудеться при групі у 25 осіб). Запис за номером: 098 0520 720.

Куди піти у неділю, 12 лютого?

Безкоштовний концерт KOZAK SYSTEM у Чорткові

Час і локація: початок о 16:00, Park Club у Чорткові.

Вхід: вільний, за донат на потреби Збройних Сил України.

Гурт KOZAK SYSTEM у рамках свого туру мандрує невеличкими містами нашої держави та збирає кошти для військових. Цієї неділі вони завітають до Чорткова і запрошують на свій концерт охочих допомогти армії. «Будемо співати і збирати донати на ЗСУ. Слава Україні!» – написали хлопці в анонсі.  

Концерт Артема Пивоварова в Тернополі

Час і локація: початок о 19:00, Палац культури «Березіль».

Вхід: квитків залишилось мало, коштують 1000-1600 гривень. Вони за лінком: http://surl.li/eumio.

Концерти артиста – це частина його діяльності, спрямованої на підтримку ЗСУ. Прибуток від продажу квитків буде перерахований на потреби Захисників. «Ми відчуваємо, що наші зустрічі зараз важливіші ніж будь-коли! Підтримка один одного, спілкування, обмін думками в такі важкі часи, які переживає наша Країна – це те, чого ми усі потребуємо найбільше! У всіх нас має бути надія на вільне та щасливе майбутнє і ми маємо робити все можливе для того, щоб діти в Україні не плакали від жахів війни. Ми віримо в нашу Перемогу, ми віримо у Збройні Сили і підтримуємо Воїнів!» – йдеться в анонсі. Концерт відбудеться у безпечному форматі в близькості до бомбосховища на випадок повітряної тривоги. На вас чекають улюблені хіти Артема Пивоварова та кілька прем’єр з авторського проєкту співака – «Твої вірші, мої ноти» (сучасна інтерпретація творчості класиків української літератури та поезії).

Вільний камеді-мікрофон

Час і локація: початок о 19:00, креативний кластер «Na пошті».

Вхід: вільний, за донат на потреби Збройних Сил України.

Весела казка-гра для дітей «Гусеня»

Час і локація: початок об 11:00, тоді – о 13:30, тривалість – 45 хвилин, Тернопільський академічний обласний театр актора і ляльки.

Вхід: вартість квитка – 60 гривень.

Екскурсія «Велич Тернопільської Катедри»

Час і локація: старт о 16:00, деталі вам повідомлять після реєстрації.

Вхід: запис на екскурсію обов’язковий, по телефону вам скажуть ціну.

А чи знали Ви, що перші двері в Архикатедральному соборів були чорного кольору? Під час реставрації їх перефарбували, а зараз знову повернули до первинного вигляду. Дізнатись усі таємниці собору можна у ході екскурсії «Велич Тернопільської Катедри». Попередній запис обов’язковий. Реєстрація закінчується за день до екскурсії. Записуйтесь за номером: 098 0520 720.

КОНЦЕРТ «Різдвяна пісня для наших героїв»

Час і локація: старт о 15:00, ТРЦ «Подоляни».

Вхід: вільний.

Тернополян запрошують підтримати наших хлопців, які воюють на передовій. Колективи, які беруть участь у концерті: Народний театр пісні МІКСТ ЦТДЮ (керівники: Заслужені артисти естрадного мистецтва України Леся та Борис Бурміцькі), Народний театр танцю «Посмішка» ЦТДЮ (керівники: Заслужені діячі естрадного мистецтва України Лариса та Тимофій Шивіла), Зразкова хорова студія духовної пісні «Фантазія» ЦТДЮ (керівник Тетяна Дмитрук-Тимченко), танцювальний колектив «РОЗМАРІЯ» філії Центру культури і дозвілля села Чернихівці (керівник Марія Черниш).

КОНЦЕРТ «Як надійшла любов»

Час і локація: початок о 17:00, Тернопільська обласна філармонія.

Вхід: квитки коштують від 100 до 200 гривень, придбати їх можна за лінком, який додаємо нижче: https://ternopol.karabas.com/ua/koncert-yak-nadijshla-lyubov-1/order/.

Майстер-клас «Стрітенська свічка»

Час і локація: початок об 11:00, Тернопільська обласна бібліотека для дітей.

Вхід: вільний.  

Майстер-клас для дітей з виготовлення Стрітенської свічки триватиме упродовж години. Його організували у рамках проєкту «ТАТОhub».

Читайте також: О третій ночі кухарі йдуть на роботу, аби діти не були голодні. Репортаж із кухні в школі та дитсадку

А Ви відвідаєте якийсь із заходів? Або напишіть у коментарях свої варіанти, де можна культурно відпочити у Тернополі на вихідних.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Галина Марчукова

    Та капець, яке свято!😅😅😅😅
  • Arkady Rudnik

    івент вашу мать. Скільки ви ще будете знущатьися над українською мовою з своїми лохдаунами, бекапами, релокаціями і іншим непотребом?
  • Polina Daineha

    Дякую❤️ гарна підбірка

keyboard_arrow_up