3-го травня – останній день реєстрації на участь в НМТ. Вступники Тернопільщини, покваптесь

3-го травня – останній день реєстрації на участь в НМТ. Вступники Тернопільщини, покваптесь
  • Важливе нагадування для вступників – 3-го травня завершується реєстрація на участь Національному мультипредметному тесті-2023.
  • Тим, хто планує вступати, краще не зволікати.

В Україні добігає до фіналу процедура реєстрації випускників шкіл, які у 2023 році складатимуть НМТ в основну сесію. Розпочався цей процес 3-го квітня і триватиме до 3-го травня. Хто відклав реєстрацію на останній момент, може ще скористатися своїм шансом і стати учасником мультипредметного тесту.

У Тернопільській ОДА радять випускникам не зволікати з реєстрацією, аби мати можливість усунути недоліки та внести потрібні зміни.

Відео дня

Як зареєструватися на НМТ-2023:

  • за допомогою спеціального сервісу на сайті: https://testportal.gov.ua/ створюєте персональний кабінет;
  • обираєте із запропонованих переліків навчальний предмет додаткового блоку та населений пункт в Україні або за кордоном;
  • завантажуєте сканкопії та/або фотокопії реєстраційних документів;
  • надсилаєте внесену інформацію та копії документів на оброблення до регіонального центру.

Після відправки документів в ОДА рекомендують переглянути інформацію в персональному кабінеті. Якщо учасник отримав повідомлення про необхідність виправлення недоліків, то потрібно це зробити якнайшвидше. Внести правки і потворно надіслати документи до регіонального центру можна буде до 7 травня.

Для тих, хто з поважних причин не встигне зареєструватись в основну сесію проведення НМТ, може це зробити під час додаткової. Її межі встановлені з 5 по 12 червня 2023року.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» розповідали, що на Тернопільщині вже близько 6 тисяч майбутніх вступників зареєструвались на участь в НМТ. Область розпочала підготовку до проведення тестування.

 

Читайте також:

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up