На території школи під час уроків дресирують собак. Директор переживає за безпеку учнів

На території школи під час уроків дресирують собак. Директор переживає за безпеку учнів

Поки у школі-колегіумі Патріарха Йосифа Сліпого тривають уроки, на шкільному стадіоні невідомий дресирує собак. Про це повідомила директорка школи Марія Гуцал.

- У нас не закрита територія, - зазначає педагог. - Роками люди проходять через подвір’я, бо це коротший шлях, не хочуть обходити. Та ситуація з собаками вже переходить всі межі.

Директорка каже, що неодноразово помічала невідомого з тваринами на стадіоні.

- Чоловік виходить з трьома собаками, - компентує пані Гуцал. - Під час уроків фізкультури ніби не дозволяє цього собі. А іноді ж або вікно, або погода не сприяє заняттям на вулиці. То там відбувається дресирування.

Відео дня

Марія Гуцал розповіла, що собаки насторожено реагують на незнайомців.

- Кілька днів тому я підійшла до цього чоловіка, щоб зробити зауваження, - каже співрозмовниця. - То його пси зреагували миттєво на мене, оточили. А власник стояв і усміхався. Собак ніхто не цькував, вони відчули мій негатив і підбігли до мене. Неодноразово собачнику давали зауваження, біля стадіону є оголошення, що ведеться відеоспостереження. Але він на це уваги не звертає.

Директор школи вважає, що це велика проблема, адже собаки можуть нашкодити учням.

- Є ж спеціальні місця для вигулювання собак, для дресирування, - продовжує пані Гуцал. - Діти ж на собак по різному реагують: хтось боїться, хтось захоче підійди і погладити. А це ж небезпечно. Не знаю, як можна вплинути на власника тварин.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Тарас

    "Кілька днів тому я підійшла до цього чоловіка, щоб зробити зауваження, - каже співрозмовниця. - То його пси зреагували миттєво на мене, оточили. А власник стояв і усміхався. Собак ніхто не цькував, вони відчули мій негатив і підбігли до мене. "
    Таке враження що дану пані Гуцал саму треба ізолювати, аби не покусала нікого.
    Собаки відчули її негатив і підбігли до неї. А далі що ? Собаки поводились агресивно? Чи хоть хтось із цих собак укусив? Де інформація про це?
    З статті вбачається що чоловік, проти якого написана ця стаття, займається звичайним дресируванням собак, до того ж старається робити це максимально безпечно для оточуючих (в статті ж пише що він ні разу не виходив із собаками, коли на території перебували діти)
    А якась неврівноважена жіночка в силу власних упереджень намагається зробити із нього монстра.
    Відсутність загальнодоступних спеціально обладнаних місць для дресирування це уже інша тема.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up