ТОП-7 додатків для безкоштовного вивчення англійської

ТОП-7 додатків для безкоштовного вивчення англійської
  • Для того, щоб покращити свою англійську, не обов’язково ходити на курси чи відвідувати репетиторів. 
  • Журналістка “20 хвилин” підготувала підбірку ресурсів для безкоштовного вивчення мови онлайн.


 

Duolingo

Додаток побудований у формі дерева досягнень – аби перейти до наступного рівня потрібно набрати певну кількість балів. Застосунок тренує і граматику, і правопис, і словник. Тобто усе, що потрібно для комплексного вивчення мови.

Для українськомовної аудиторії додаток пропонує шість мов: англійську, іспанську, німецьку, французьку, португальську та італійську.

Lingualeo

Один із найвідоміших сервісів для вивчення англійської мови.Програма підходить і дітям, і дорослим з різними рівнями мови. Перед початком навчання програма аналізує ваші знання та пропонує вам найоптимальніші завдання.

Відео дня

Тут можна годувати фрикадельками левеня, але за них доведеться поборотися. Застосунок також пропонує подивитися фільми, послухати музику і все це розібрати для кращого розуміння.

Learn English

Головний акцент у додатку – це вивчення граматики. У програмі зібрано багато тестових матеріалів, а також аудіофайли та різноманітні тексти для закріплення матеріалу.

Найцікавіше те, що додаток використовує технологію впізнавання голосу, що дозволяє вам тренувати розмову, наближену до розмови в реальному житті, у форматі відео-дзвінка.

Memrise

Якщо вас не турбує яскравий інтерфейс, можна завантажувати. Memrise допомагає скласти словник на будь-яку тему.

Основна увага в Memrise приділяється саме вивченню і запам’ятовуванню нових слів – від простіших тем, як-от «Неправильні дієслова» до «Повісті про двоє міст» Ч. Діккенса.

Busuu

Тут ви можете поспілкуватись з носіями мови, відточуючи навики розмовної та письмової англійської.

Крім англійської та російської тут можна вивчати ще 10 мов. На ресурсі велика кількість уроків для запам’ятовування лексики, постановки вимови та інших аспектів вивчення мови. 

Quizlet

Застосунок використовує цікавий спосіб запам’ятовування нових слів – картки. Але є й інші методи: тести, введення перекладу та встановлення відповідності між словами двома мовами.

Speaky

Ще один додаток для спілкування з іноземними друзями. Можна вибрати мову та її рівень, про все інше, програма потурбується сама.

А ви пробували вивчати англійську за допомогою онлайн-ресурсів? Пишіть у коментарях. 


 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up