У реорганізованому Тернопільському ліцеї №21 офіційно представили нову директорку

У реорганізованому Тернопільському ліцеї №21 офіційно представили нову директорку
  • Новий заклад, який утворився шляхом злиття школи мистецтв та 21-ї школи очолила колишня директорка мистецької школи Марія Гудима.
  • 21 вересня нову директорку перед колективом представив заступник Тернопільського голови, випускник  школи №21 Леонід Бицюра.

На офіційному представленні Леонід Бицюра зізнався, що рішення комісії далось нелегко та викликало багато суперечок. Окрім того, він подякував колишній директорці школи-ліцею №21 та своєму класному керівнику  Наталії Секелик за багаторічну плідну роботу в школі.

Нагадаємо, на засіданні конкурсної комісії, яке відбулось 12 вересня, Марія Гудима перемогла колишню директорку школи №21 Наталію Секелик.

Відео дня

- Школа-ліцей №21 є однією з кращих в Тернополі, - говорить Леонід Бицюра. - Школа - це не просто стіни, будівля. Школа - це команда: педагоги, діти та батьки. Ця школа має свої традиції, які стануть основним конструктором, що сформує новий успішний заклад, адже усі передумови тут вже створено.

Нова директорка навчального закладу Марія Гудима зауважила, що першочерговою справою на новій посаді для неї є об’єднання колективу.

- Рік буде непростим, я знаю, але я впевнена, що він буде цікавим, - каже пані Гудима. - Однозначно, спільно з управлінням освіти, за підтримки міського голови, депутатського корпусу ми побудуємо і напишемо історію успіху школи-ліцею №21 спеціалізованої мистецької школи імені Ігоря Герети.

Педагоги обох шкіл поцікавились у заступника міського голови, коли зможуть отримати свої заробітні плати, які на їх думку, затримують через реорганізацію.

Леонід Бицюра переконує, що затримують зарплати усім освітянам міста і це буде вирішено найближчим часом.

- Затримка полягає у тому, що немає відкритих рахунків, - коментую Леонід Бицюра, - Єновий керівник, документи зараз в казні. Новий керівник має зробити печатку, підпис засвідчити. Це буде вирішено через день-два. 

Читайте також: "Не дамо закрити школу". Пікетують батьки, вчителі та учні школи мистецтв 

Об'єднання Школи мистецтв та школи №21 ухвалили під вигуки "Ганьба"

Ярина Герета в суді оскаржує рішення сесії про призначення Марії Гудими директором Школи мистецтв. Бо вважає його незаконним
 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Микола

    Вже був такий об'єднувач в ТОКІППО. І що з того вийшло? Петровський був бидлом, бидлом і залишився.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up