У тернопільських школах експериментально впроваджується нове шкільне меню

У тернопільських школах експериментально впроваджується нове шкільне меню

З метою удосконалення та урізноманітнення харчування дітей у навчальних закладах Тернополя, пропонується експериментально впроваджувати у міських закладах загальної середньої освіти нове шкільне меню. Таке доручення отримало управління освіти та науки під час засідання виконавчого комітету.

«Сьогодні є дуже багато цікавих пропозицій, як урізноманітнити та зробити кориснішими страви, що споживають учні у шкільних їдальнях. Зокрема, позитивними відгуками користується розроблене меню для шкільних їдалень кулінарним екпертом Євгеном Клопотенком, - зазначив очільник Тернополя Сергій Надал. -  Тому пропоную вивчити різні варіанти та запросити у місто спеціаліста, який розкаже і навчить працівників наших шкільних їдалень готувати нові страви».

До слова, таке нове харчування у Тернополі уже впроваджено в двох навчальних закладах та дуже подобається учням. Зокрема, нове шкільне меню введено у спеціалізованій загальноосвітній школі І ступеня повного дня з поглибленим вивченням іноземних мов (на вул. Лесі Українки, 12а) та частково вводиться у школі №4.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • петро

    стаття написана дибілом для оленів. яке саме меню-перелік страв. кароч новина гавновидання
  • Теодор Мармонтов

    То з тої передачі де по смітникам харчі збирали?

    До речі, наприклад в Буковелі є столовка де за 35-50 грн нажираєшся як свиняка. В 5 школі так, перекусиш гівенцем.

    Теодор Мармонтов reply Теодор Мармонтов

    Olexandr Chymera ти там був? Пароль знаеш?

    Olexandr Chymera reply Теодор Мармонтов

    Цссс, то сікретна столовка.
  • Заур Гордієнко

    В школах просто жахливе харчування, потрібні зміни!
  • Kudryk Rostik

    И знов ровер предумають
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up