Виграй Грант від Фонду RIA на навчання у Вінницькій ІТ-Академії

Виграй Грант від Фонду RIA на навчання у Вінницькій ІТ-Академії

Ні для кого не секрет, що на сьогоднішній день сфера інформаційних технологій - найперспективніша сфера на ринку праці. Ми живемо в епоху, коли ГОЛОВНИМ ДВИГУНОМ РОЗВИТКУ СВІТОВОЇ ЕКОНОМІКИ Є - IT.

Герої інформаційної епохи - це спеціалісти з інформаційних технологій. Вони знаходяться на передовій змін, вони придумали та продовжують розвивати Windows, iOS, Android, а також мільйони додатків до них, вони створюють соціальні мережі, сайти та бази даних. Таких спеціалістів ІТ ринку не вистачає! ІТ компанії створюють найкращі умови для своїх спеціалістів. В середньому в Україні спеціалісти з інформаційних технологій сьогодні отримують 3-5 тис доларів у місяць.

Вінницька ІТ-Академія готує справжніх спеціалістів, та з кожним випуском ми поповнюємо ІТ ринок новими працівниками. Навчальна програма змінюється відповідно до найновіших технологій, викладачі - практики, які передають студентам не лише відмінну практику та знання, а й свій досвід роботи в ІТ компаніях.

Якщо ти готовий досягати своїх мрій, жити на повну, забезпечити майбутнє собі та близьким, мати дійсно свободу вибору, інтенсивно навчатись та підкорювати нові вершини, ми запрошуємо тебе взяти участь у конкурсі, ми віримо що твоє бажання - це велика сила, чим воно більше, тим більше шансів!

Відео дня

Фонд RIA та Вінницька ІТ-Академія оголошують конкурс на отримання стипендії на навчання у Вінницькій ІТ-Академії (ita.in.ua) за наступними напрямками:

  • програмування
  • тестування (QA)
  • DevOPS
  • веб-дизайн

Загальна кількість стипендійних місць: 8

Початок прийому заявок: 14.02.2017

Кінцевий термін подачі заявок: 14.04.2017

Форма для подачі заявки: на сайті ria.my

Вимоги до кандидатів:

  1. Участь у конкурсі можуть прийняти чоловіки та жінки віком від 17 років.
  2. До участі у конкурсі запрошуються претенденти з усіх міст України. Навчання проводиться у м. Вінниці.
  3. Необхідний рівень освіти/знань: немає
  4. Знання мов: українська

Відбір студентів за заявками абітурієнтів буде здійснюватися грантовим комітетом у складі представників Фонду та ІТ-Академії. Результати відбору буде оголошено 30.04.2017 на сайті Фонду RIA (ria.my).

За умовами грантового конкурсу переможці отримають сертифікати на відшкодування Фондом RIA частини вартості навчання. Сума гранту визначається комісією індивідуально для кожного переможця і  складає від 10 000 до 20 000 грн.

Для участі у конкурсі необхідно подати заявку у вказаний термін, заповнивши усі поля, включаючи посилання на мотиваційне відео “Чому я хочу навчатися у Вінницькій ІТ-Академії”. Апліканти мають довести, чому саме вони варті отримати грант!

Усі апліканти можуть бути запрошені Академією на попередню співбесіду.

Детальна інформація про навчання в Академії, програма, умови подальшого стажування та працевлаштування, можливості для випускників та інші дані розміщені на офіційному сайті - ita.in.ua.

Контактна особа: Тетяна Авраменко, Фонд RIA, [email protected]

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Юсі

    а в Тернополі таке буде?

    Roman Melnyk reply Юсі

    це ж для жителів усієї України.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:20 Тернопільські капелани відвідали військових на Харківсько-Лиманському напрямку 09:14 Дві ранкові ДТП у Тернополі: де наразі ускладнений рух? 09:02 Жінка з Тернопільського району втратила 46 тисяч гривень, коли хотіла отримати допомогу 08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up