Військових та їх родини безкоштовно навчать підприємництву

Військових та їх родини безкоштовно навчать підприємництву

Військовослужбовці Збройних Сил України, звільнені в запас, та їхні сім’ї мають можливість безкоштовно взяти участь в Україно-Норвезькій програмі, яка діє в ТНЕУ. Проект спрямований на те, щоб допомогти учасникам соціально адаптуватись та створити свій бізнес.

Безкоштовне трьохмісячне навчання за спеціальністю «Підприємство» будемо проводити для захисників вітчизни і їх рідних з 15 вересня.  Вестимуть курси викладачі університету, а також своїм досвідом та знаннями підприємницької діяльності поділяться «практики»:  підприємці, аудитори, банкіри. Загалом семестр включає 500 академічних годин. викладач ТНЕУ Олена Заклекта.

Організатори програми повністю забезпечують учасників всіма необхідними матеріалами: книжками, канцелярією тощо. Після закінчення навчання, випускники отримають сертифікати. Це вже не вперше проводиться перепідготовка військовослужбовців та їхніх сімей, проект існує з 2014 року.

Один із реалізаторів програми Оксана Шандрук говорить, що отримані знання слухачі вже зуміли втілити в життя.

Відео дня

- Ми підтримуємо контакти з учасниками проекту. Багато з них створили свій бізнес, піднялися на новий рівень в кар'єрі. службі, - каже вона. .

Крім азів підприємництва, в рамках даної програми для військовослужбовців Збройних Сил України і їхніх сімей буде безкоштовний курс англійської мови.

Довідка

Для участі в проекті звертайтеся за номером телефону: 0985753661
• фотографія 3х4;
• копія паспорта громадянина України (1-а і 2-а сторінки із реєстрацією);
• для діючих військовослужбовців – довідка з частини про передбачуване звільнення;
• для звільнених військовослужбовців – копію одного з документів, що підтверджують відношення до категорії військовослужбовця (військового квитка, посвідчення ветерана ВС, виписки з наказу про звільнення, довідки з військкомату);
• для члена сім’ї (чоловік, дружина, дорослі діти) – копія одного з документів, що підтверджують приналежність до сім’ї військовослужбовця;
• Заява на ім’я організації або представника проекту «Україна – Норвегія» з проханням про зарахування кандидатом на участь у проекті «Україна-Норвегія».

Тетяна Балагуда

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up