Як успішно здати ЗНО цього року: поради експертів (запис прямої трансляції)

Як успішно здати ЗНО цього року: поради експертів (запис прямої трансляції)

Терміни, процедура, етапи реєстрації на зовнішнє незалежне оцінюванння, а також інші питання, що стануть у нагоді випускникам, батькам та особам, які, бажають стати студентами у 2018 році, обговоримо 18 травня під час онлайн-чату. Початок прямого ефіру – о 13.15 на сайті «20 хвилин».

 

Під час прямого ефіру представники управління освіти, методичні працівники та вчителі шкіл дадуть відповіді на більшість питань, що виникають в учнів, батьків і вчителів стосовно можливості якісного проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2018 році. Ви зможете почути про те, як успішно пройти незалежне оцінювання та обрати вуз своєї мрії. 

У коментарях до цього тексту ви можете ставити свої питання.

Відео дня

Нецензурну лексику та образливі слова видалятиме модератор сайту.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Анонім

    Кого Ви запросили це просто капец ,можна заснути від відповідей цього пана . Таке враження ,що він під чимось наркотичним . Йому задають питання ,а він нам розказує по принципу "як космічні кораблі бороздят большой театр ". По суті треба відповідати ,а не теорію розводити . Взагалі ці прямі трансляці якось дико виглядають то часу мало , то не всі запитання зачитують ,який зміст тоді цих питань від читачів .

    Наталия Бурлаку reply Анонім

    На всі питання відповіді дали, крім тих, що вже повторювалися, або учасники не компетентні в них. Тривалість трансляції - 40 хвилин.  Так передбачено регламентом.
  • 1991

    до скількох років можна здавати ЗНО?
  • Мілена

    Скільки дітей цього року здаватимуть ЗНО? І яка тернопільська школа впоралась з цим найкраще у минулому році?
  • Анонім

    1.Ходять зараз такі чутки ,що репетиторів треба наймати обовязково оскільки ті питання ,що будуть на ЗНО не проходять під час шкільної програми це міф чи реальність, чи це так задумано ,щоб викладачам забезпечити додатковий заробіток .

    2. Якщо людина не бажає здавати ЗНО ,а хоче наприклад здобути робітничу професію чому для неї закриті двері без здачі ЗНО.

    3. Якщо людина наприклад вчиться в ПТУ, а 1і 2 курс це фактично 10 і 11клас ,і в кінці 2 курсу треба складати ЗНО, але людина це ЗНО просто завалила ,або проігнорувала оскільки для майбутньої професії їй косинуси з сінусами абсолютно не знадобляться , що буде з такою людиною :а)її відрахують з навчального закладу ,б) ця людина продовжить навчання ,і отримає диплом кваліфікованого робітника без атестата в) Ваш варіант.  

    4.На Вашу думку ,яка користь від ЗНО ,якщо ця система фактично відсіює тих людей котрим  не потрібні шкільні предмети ,або вони їх не розуміють ,або вони не хочуть забивати міски шкільним шлаком ,але у них є інший дар в плані конструювання приладів ,програмування чи ще якісь навички ,котрими наприклад не володіють заучки, котрі тупо все завчають ,здають ЗНО, поступають в інститут ,а по спеціальності виходять нулячі.

    5.Чому вищі навчальні заклади при поступлені роблять ставку суто на результат ЗНО ,а точніше на шкільні предмети ,якщо основною задачою інститута стоїть дати спеціальність людині якщо у неї є початкові навички у своїй майбутній професії .

    6. Який зміст здавати ЗНО ,поступати в інститут для прикладу в  політех де абсолютно нічого не вчать , а тільки годують по другому колу шкільним шлаком , і теорією яка повністю відірвана від виробництва ,і майбутньої професії .Може простіше не здавати ЗНО ,а виїхати до Польщі де освіта в рази краща.

    7.Дайте конкретну статисти скільки людей принципово відмовляються здавати ЗНО ,а просто виїжають вчитися до Польші чи інших країн .

    Егор reply Анонім

    Про репетиторів точно міф. Я за місяць підготувався без них та написав на 185 балів. Звісно, треба раніше починати, але все одно можна не наймати вчителя, бо тільки гроші дарма витратите.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up