10-й день карантину: скільки вам уже коштувала боротьба з коронавірусом? (Для обговорення)

10-й день карантину: скільки вам уже коштувала боротьба з коронавірусом? (Для обговорення)
Фото з соцмережі. Андрій Вацик

В Тернополі 21 березня оголосили надзвичайну ситуацію. Такі ж заходи діють і в області. З понеділка, 23 березня припиняє роботу громадський транспорт. Будуть лише спецрейси для певних категорій працівників. Діє масковий режим, що означає, що без маски ні в транспорт спецрейсу, ні в супермаркет не пустять. Людей закликають бути вдома і без зайвої потреби на вулицю не виходити.

Нагадаємо, карантин в Тернополі оголосили 12 березня. Одразу на наступний день, як писала "20 хвилин", через паніку навколо ситуації з коронавірусом тернополяни почали скуповувати в магазинах та на ринку крупи, цукор, сіль та навіть сірники.

Брали все, що довго зберігається. Усупереч застережень лікарів уникати місць скупчення людей, на ринку побільшало покупців.

Нова хвиля ажіотажу на продукти виникла 20 березня, коли в області оголосили про запровадження надзвичайної ситуації. Тож коли ринки були закриті на карантин, тернополяни почали вимітати все з супермаркетів.

Відео дня

Купують собі і своїм літнім родичам, адже зараз їх треба особливо підтримати, щоб вони не ходили самі по продукти.

"20 хвилин" вирішила запитати, скільки вам уже коштували ці 10 днів карантину? 

Маємо на увазі витрати на:

- запас продуктів,

- туалетний папір,

- деззасоби, побутову хімію,

- можливо, дитяче харчування та памперси, 

- найголовніші речі на час карантину - мило, медичні маски, дезінфектори; 

- алкоголь;

- послуги таксі,

- доставку,

- благодійну допомогу лікарням.

До речі, на скільки, як ви оцінюєте, вистачить купленого? Відповіді пишіть в коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Богдан Богданович

    Мены моя бородьба з коронавірусом коштувала 700 грн.
    500 грн. - на пиво, 200 - на закуску до пива. Міська рада якось планує відшкодовувати людям ці кошти ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up