Партнер рубрики Події

11-річний Михайлик, який загинув в аварії на Тернопільщині, був єдиною дитиною у сімї

11-річний Михайлик, який загинув в аварії на Тернопільщині, був єдиною дитиною у сімї
  • Аварія, що трапилась 4 січня біля села Доброполе Бучацького району, забрала життя одразу двох людей: водія та 11-річного хлопчика. 
  • Похорони відбудуться 6 січня в Бучачі. 
  • Фуру занесло на джип, у результаті від легківки залишилась купа металу. Двоє пасажирів госпіталізували в лікарню.

Хлопчик, який загинув на місці аварії, – Михайло Процюк. Він – гравець команди U-12 КЗ «ДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту». Був воротарем, мріяв про спортивну кар’єру, розповідає його тренер Роман Курдупель.

Читайте також - В аварії на Тернопільщині загинули водій та дитина. Двоє потерпілих забрала швидка
- Велика втрата і страшна трагедія прийшла в наш дім КЗ «ДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту» . Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким від всієї нашої футбольної родини з приводу загибелі гравця команди U-12 Процюка Михайла. Дуже гірко,  коли нас залишають зовсім юні, красиві і талановиті, - говорить він.

Відео дня

За словами викладача, 4 січня три хлопчики разом із батьком одного з них поверталися із тренувань з Тернополя. Дорогою трапилась страшна біда…

- Михайлик сидів спереду. Він був високого зросту, тому вже мав право зайняти сусіднє з водієм сидіння. Загинув і кермувальник – Валерій Мельницький. Він часто привозив дітей на тренування, бував у Тернополі часто, це пов’язано з роботою. Його син та ще один хлопчик сиділи позаду, на момент аварії саме спали. Дякувати Богу, що вони залишились живі.

Як розповідає Роман Курдупель, водії інших авто, які стали свідками трагедії, витягували дітей з машини та надавали першу допомогу потерпілим. Швидка, за його словами, їхала майже годину.

Наразі двоє неповнолітніх Василь та Денис – в обласній дитячій лікарні. В обох серйозні травми, каже тренер.

- Їм уже зробили операції. Денису легше, а Василю мають ще на Різдво робити операцію на щелепі. Їх уже ніби перевели з реанімації в лікарняні палати. Був у лікарні, то дуже страшно. Лиця побиті, голови теж. Але лікарі дають гарні прогнози. При бажанні, сподіваюсь, діти зможуть повернутися у спорт.

А от Михайлик уже не зможе… Хоча воротар був прекрасний, наголошує Роман Курдупель.

- Хлопчик був єдиною дитиною в родині. Страшне горе. Тато Михайлика працює в посольстві в Туреччині, уже вилетів… А мама, неможливо описати її біль, - ледве промовляє співрозмовник. – У другій родині теж біда. Хлопчик лишився напівсиротою, бо в аварії загинув тато. Не знати, хто винен. Водій фури каже, що від сильного вітру на крутому повороті, пустий кузов просто перекинувся, і машину знесло на зустрічну. Як там було, встановить слідство. А два серця вже перестали битися… Завтра, 6 січня у Бучачі аж два похорони.

Редакція «20 хвилин» висловлює щирі співчуття рідним загиблих. Нехай спочивають з Богом!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (24)
  • Віктор

    Журналісти займіться ділом!!!!!!!!!!!!!!! У парку національного відродження повним ходом іде вирубка дерев!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Владимир

    царство Вам небесное,покойтесь с миром.не дай Бог такого ни кому.
  • Сергій

    Нехай Земля буде пухом. Велике горе. Вічна пам'ять
  • Olha Burylo

    Це горе словами не передати , Вічная пам'ять
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up