14-15 вересня у деяких будинках на проспекті Злуки не буде води. Кому потрібно зробити запаси

14-15 вересня у деяких будинках на проспекті Злуки не буде води. Кому потрібно зробити запаси

Два дні будуть без води деякі жителі Тернополя

У зв'язку з перепідключенням нової мережі на проспекті Злуки, з 9 години 14 вересня до 20 години 15 вересня тимчасово не буде води за адресами: проспект Злуки, 33, 35.

Про це повідомляє КП «Тернопільводоканал».

На верхніх поверхах багатоквартирних будинків у мікрорайоні «Канада» з цієї ж причини може спостерігатися низький тиск води.

Відео дня

Комунальники просять тернополян вибачити за тимчасові незручності. 

Адреси колонок-качалок

Як повідомляють у КП «Тернопільводоканал», у місті є 40 колонок–качалок з допомогою яких можна набрати воду. Вони розташовані у різних мікрорайонах міста.

На інтерактивні карті можна побачити адреси та розташування качалок:

Деякі качалки замінили на нові – німецькі. Зокрема, на вулиці Полковника Нечая комунальники встановили першу німецьку колонку-качалку. Ще одна з’явилась на вулиці Збаразькій біля зупинки громадського транспорту.

Нагадаємо, зараз у Тернополі на вул. Галицькій триває будівництво дощового колектора. Він буде відводити дощові і талі води з території житлових районів «Канада», «Східний», «Сонячний», «Центр», «Мікрорайон № 6», «Північний».

Загальна протяжність колектора — понад 740 м, він буде проходити від перехрестя біля «6-го магазину» на вул. Збаразькій до вул. Енергетичної.

Читайте також: Тернопільщина завершує підготовку до нового опалювального сезону

Кабмін встановив ціни на газ до весни наступного року

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up